Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali!
ujabb kérdés jönne :D
Nemtudjátok hogy a 87-es vizhűtéses YPVS-es 125ös RD-be milyen folytás van? power vagy másfajta? ha igen egy kis segitséget tudnátok adni hogyan kellene kiiktatni?
nagyon köszi előre is!
Én humorizáltam, fogalmam sincs mit adsz és veszel.
Heh nem volt veszélyes a dolog!
szétszedés homokfújás meg festés és kész kb 100 és már van egy zsír gépe belőle! őazt hitte h majd nagyot szakit vekle ha megveszi és eladja! de kb annyiért adtuk el amennyit ér a moci (veteránkatalógus szerint) úgy hogy így járt ,saját célra megérte de továbbadni már nem!
Rájött, hogy mit vett
Már nem a miénk az már az aki megvette!
:)
mi nem spikülünk englisül meg nem volt szép csak a blokkot tettük rendbe!
De most elviszik ezt az rd t akkor műhelyépítésre kell a pénz azért árulom a készletet! Akor egy darabig nem lessz mit árulgatni!

Most meg Kawa F11 et gyártok(1973 as)DE ezt csak szigorúan magamnak majd rakok fel képeket és dumálhatunk róla! Ha gondolod !
a 400-od fent van az ebayen. Hát itt sokat nem fogsz tanulni, legalább is ha nem száj karatébol akarsz profi lenni.
Szia
ez csak kiindulási ár adom jóval olcsóbban is csak nagyon szeretnek alkudozni az emberek ebbe bele van számova az alku is ami leht 40 50 e is! sokat mocit nem hirdettem meg amit hirdettem is el is vitték!
nem azon az áron ,jóval olcsóbban is!
meg sztem voltak jók is közte TZR-250 3XV; NSR -250 MC 16; 125 dx is tetszett a vevőjének !igaz a piros váz nem tetszett neki!
azt 200 ba adtam sokat nem is nyertm rajt!ANNAK 250 volt az induló ára ott is 50 et alkudhatott!
az Rd400 at is elvitték 220 ba!(bár az a bátyámé volt)
De én elsősorban tanulási szándékkal nézegetem a forumot
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Az ilyet nagyon utálom. Főleg az árát. Ha nem lett volna bennem annyi alkohol, valószínűleg nem írom le amit gondolok. Nem láttam még egy rendes motort tőled, és az áraid azok meg azok meg aztán.
Amúgy semmi gondom veled. Búék.
Szia

De miért is vok kókler? bunkót még megérteném de kókler!
jelentése: szélhámos szemfényvesztő! :)
én nem csapok be senkit! igaz boltolok a mocikkal! de próbálom tisztségesen csinálni! Az is igaz h én csak messziről ugatom még a ti tudásotok de majd egyszer behozom a lemaradást legalábbis igyekszem! ( Nem kötés )
Még egyszer búék!
Új év ide, vagy oda, te egy kókler vagy! Amúgy BÚÉK!
Boldog ÚJ Évet minden 2T őrültnek!

:)
idén is az enyém az elsőőő
Boldog új évet kívánok a yamaha rd fórumozóknak!
BOLDOG UJ ÉVET
Gödi üzletünkbe 2010 januártól, szeretettel várunk minden Yamahást, TKRJ és egyéb gyártók teljes palettájával.Elérhetőségek:0630/360 78 65 v. 0627 334 937 Boldog Új Évet kívánunk minden motorosnak.
Boldog Új Évet Minden egyszerű Kétüteműnek!
köszi a választ!
Köszönöm Kedves Petro

Boldog Új Évet Mindenkinek

2010 jó év lessz
2010-be keresek neked,mert van de most sűrűbe vagyok! Ok?
BUÉK!
Ajánlom az omegamotor.hu t TKRJ dugó és hajtókar szett kb 25 ból meg van a kettő és japán cucc! a zubbi már csak apróság!
Dimma, szatyor a kapuban
Hali!
boldog új évet!

Az lenne a kérdésem hogy egy "87 125ös RD generálja mennyibe kerül ? Első motorom ez az öreg papa és nemárt tudni mindent ugye! :)
nagyon köszön a válaszokat előre is!
Egyébként köszi hogy válaszoltál.Felvettelek MSN-re.
szia
A megszakító hézagom 0,4.Lada kondit raktam bele.És ma átalakítottam a gyujtást egy 12v-os simson trafót raktam a gyári helyett.Eddig nagyon jól működik.Rendesen kiforog,a megszakító nem szikrázik.Mentem vele egy pár kört és a végére mintha tényleg levette volna az akksit persze be volt kapcsolva a lámpa.Egyébként a töltő tekercs sem gyári már úgy került hozzám.
Üdv Petro

KérdésBoldog Uj Évet Mindenkinek

Üdv.Szeretném megkérdezni hogy van e valakinek eladó,,Ez a bovden feszítő kellene.A gáz markolat alatt helyezkedik el átmegy rajta a bovden,kicsit több mint 90fokra van meghajtva a formája.Ez a kis valami kellene.Olyan mint egy cső meghajlítva és a markolatba megy bele.Ha valakinek van kérem írjon,egy borítékba belefér.Előre is hálás köszönet.

dooku