Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!Mekkora a megszakító hézag?Milyen kondira cserélted?Ne alakítsd át akksisra.Meg fog vele gyűlni a bajod.Sok áramot fogyaszt a gyújtás.... Ez nem ahhoz van kitalálva, tölteni nem fogja tudni, vagy meg fog halni az akksid.Milyen színű szikrát húz a megszakító között? msn:m5299@freemil.hu szándékosan "freemil" így ird be, ha segítség kell vegyél fel
Üdv
Ha nem találsz hozzá gyári adatokat a beállításhoz, ellenőrzéshez, akkor nyugodtan le is szerelheted az egészet.
Boldog Uj Évet Mindenkinek

Üdv.Szeretném megkérdezni hogy van e valakinek eladó,,Ez a bovden feszítő kellene.A gáz markolat alatt helyezkedik el átmegy rajta a bovden,kicsit több mint 90fokra van meghajtva a formája.Ez a kis valami kellene.Olyan mint egy cső meghajlítva és a markolatba megy bele.Ha valakinek van kérem írjon,egy borítékba belefér.Előre is hálás köszönet.

dooku
Sziasztok RD-sek!
A 80lc2 tulajoktól szertnék kérni: akinek esetleg van rá lehetősége, meg tudná nézni ,hogy teljes gáznál az olajpumpa forgó tárcsáján lévő végállás akasztó és az állórészen lévő kis csap közt mekkora a távolság ,ha egyáltalán van?
előre is köszönöm
Boldog Karácsonyt minden RD fórumozónak!
Kellemes ünnepeket!
Kellemes ünnepeket, és több türelmet kívánok a fórumos társaknak egymáshoz az új évben!
Békés boldog Karácsonyt mindenkinek Sok lukas dugattyut az Új évben.
BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDEN ELVETEMÜLT RD ÉS RACING FÜGGŐNEK!
Ajándékba tettem fel pár képgalériát a nevem alatt található képek alá!
Boldog Békés Karácsonyt Kivánok Minden benzinőrültnek! Tamás!
Egészségükre váljék, egyébiránt az lófaszsemmi nem volt, mi még 3-ig nyomtuk a boogie-t az emeleten, nyilván a megfelelő eredménnyel...
Egyébként oda te is elindultál, csak a spanjaid lerángattak, pedig még vidámabb lettél volna Na majd jövőre!
A libakergetősők nevében én is köszönöm, hogy ott lehettünk, köszönjük a vendéglátást.

A saját nevemben pedig elnézést kérek, hogy annyira fejreálltam.
sziasztok
Egy 50-es RD-m van.nem pörög ki a megszakító szikrázik.Kicseréltem a kondenzátort és a megszakítót becsiszoltam,ezek után sem változott a dolog.Lehet,hogy a gyujtótekercs van leégve és több áramot ad és ezért szikrázik a megszakító.Állítólag át lehet alakítani,hogy az akksiról menjen a gyujtás.Ha valaki le tudná nekem írni,hogy pontosan mit hova kell átkötni nagyon megköszönném.
üdv:Tibi
1-2 részeg képet feltolhatnátok a buliról.
Ja bocs, most látom hogy kérdezed. Ennyi a kettőbe kell.
Igen tudom! Azért köszönöm, holnap nekilátok.
297 cm3/ teló ?
főgecó
Köszönöm a vendéglátás te egy ur vagy, és nagyon jól éreztem magam.
Köszi, de közben megoldódott a dolog. Bementem délelőtt Érden a csapágy boltba, és kaptam konkrétan telóba való dupla ajkú japó szimeringet, 1200ft/db áron. Azt hittem rosszul látok. Az olaj mennyiségről találtam infót 10w olaj kell bele.
http://www.yambits.co.uk/catal...
itt a legolcsobb en innen folyamatosan veszem a cuccokat ha gondolod rendelek neked olcsobban jösz ki mintha egyedül veszel 1 db ot hozzarakjak a postamhoz es sporolsz sokat a postan
Tudja valaki mi az ypvs első teló szimering mérete, és hogy mennyi olaj kell bele? A képen látható fajta.
HA megszakítós lenne, azt mondanám, atüt a trafó.
Mivel tiris, nyilván a kondi ütött át benne.
nem draga par ezer ft
Valaki hallott már olyanról h folyamatosan gyengül a szikra? Gyertya kivéve letestelve közben rugdosom van szikra rugdosom tovább egyre halványodik majd megszűnik teljesen kis idő eltelik megint van szikra pár rúgás erejéig aztán megint gyengül. Babettának a fekete doboza van fent arra gyanakszom de a lendkerék mög éis benézek majd ha lesz lehúzóm.
Szerintetek mi lehet a baj?