Szia!Mekkora a megszakító hézag?Milyen kondira cserélted?Ne alakítsd át akksisra.Meg fog vele gyűlni a bajod.Sok áramot fogyaszt a gyújtás.... Ez nem ahhoz van kitalálva, tölteni nem fogja tudni, vagy meg fog halni az akksid.Milyen színű szikrát húz a megszakító között? msn:m5299@freemil.hu szándékosan "freemil" így ird be, ha segítség kell vegyél fel
Üdv.Szeretném megkérdezni hogy van e valakinek eladó,,Ez a bovden feszítő kellene.A gáz markolat alatt helyezkedik el átmegy rajta a bovden,kicsit több mint 90fokra van meghajtva a formája.Ez a kis valami kellene.Olyan mint egy cső meghajlítva és a markolatba megy bele.Ha valakinek van kérem írjon,egy borítékba belefér.Előre is hálás köszönet.
Sziasztok RD-sek!
A 80lc2 tulajoktól szertnék kérni: akinek esetleg van rá lehetősége, meg tudná nézni ,hogy teljes gáznál az olajpumpa forgó tárcsáján lévő végállás akasztó és az állórészen lévő kis csap közt mekkora a távolság ,ha egyáltalán van?
előre is köszönöm
Egészségükre váljék, egyébiránt az lófaszsemmi nem volt, mi még 3-ig nyomtuk a boogie-t az emeleten, nyilván a megfelelő eredménnyel...
Egyébként oda te is elindultál, csak a spanjaid lerángattak, pedig még vidámabb lettél volna Na majd jövőre!
sziasztok
Egy 50-es RD-m van.nem pörög ki a megszakító szikrázik.Kicseréltem a kondenzátort és a megszakítót becsiszoltam,ezek után sem változott a dolog.Lehet,hogy a gyujtótekercs van leégve és több áramot ad és ezért szikrázik a megszakító.Állítólag át lehet alakítani,hogy az akksiról menjen a gyujtás.Ha valaki le tudná nekem írni,hogy pontosan mit hova kell átkötni nagyon megköszönném.
üdv:Tibi
Köszi, de közben megoldódott a dolog. Bementem délelőtt Érden a csapágy boltba, és kaptam konkrétan telóba való dupla ajkú japó szimeringet, 1200ft/db áron. Azt hittem rosszul látok. Az olaj mennyiségről találtam infót 10w olaj kell bele.
http://www.yambits.co.uk/catal...
itt a legolcsobb en innen folyamatosan veszem a cuccokat ha gondolod rendelek neked olcsobban jösz ki mintha egyedül veszel 1 db ot hozzarakjak a postamhoz es sporolsz sokat a postan
Valaki hallott már olyanról h folyamatosan gyengül a szikra? Gyertya kivéve letestelve közben rugdosom van szikra rugdosom tovább egyre halványodik majd megszűnik teljesen kis idő eltelik megint van szikra pár rúgás erejéig aztán megint gyengül. Babettának a fekete doboza van fent arra gyanakszom de a lendkerék mög éis benézek majd ha lesz lehúzóm.
Szerintetek mi lehet a baj?
Ha nem találsz hozzá gyári adatokat a beállításhoz, ellenőrzéshez, akkor nyugodtan le is szerelheted az egészet.
Üdv.Szeretném megkérdezni hogy van e valakinek eladó,,Ez a bovden feszítő kellene.A gáz markolat alatt helyezkedik el átmegy rajta a bovden,kicsit több mint 90fokra van meghajtva a formája.Ez a kis valami kellene.Olyan mint egy cső meghajlítva és a markolatba megy bele.Ha valakinek van kérem írjon,egy borítékba belefér.Előre is hálás köszönet.
dooku
A 80lc2 tulajoktól szertnék kérni: akinek esetleg van rá lehetősége, meg tudná nézni ,hogy teljes gáznál az olajpumpa forgó tárcsáján lévő végállás akasztó és az állórészen lévő kis csap közt mekkora a távolság ,ha egyáltalán van?
előre is köszönöm
Ajándékba tettem fel pár képgalériát a nevem alatt található képek alá!
Egyébként oda te is elindultál, csak a spanjaid lerángattak, pedig még vidámabb lettél volna Na majd jövőre!
A saját nevemben pedig elnézést kérek, hogy annyira fejreálltam.
Egy 50-es RD-m van.nem pörög ki a megszakító szikrázik.Kicseréltem a kondenzátort és a megszakítót becsiszoltam,ezek után sem változott a dolog.Lehet,hogy a gyujtótekercs van leégve és több áramot ad és ezért szikrázik a megszakító.Állítólag át lehet alakítani,hogy az akksiról menjen a gyujtás.Ha valaki le tudná nekem írni,hogy pontosan mit hova kell átkötni nagyon megköszönném.
üdv:Tibi
Köszönöm a vendéglátás te egy ur vagy, és nagyon jól éreztem magam.
itt a legolcsobb en innen folyamatosan veszem a cuccokat ha gondolod rendelek neked olcsobban jösz ki mintha egyedül veszel 1 db ot hozzarakjak a postamhoz es sporolsz sokat a postan
Mivel tiris, nyilván a kondi ütött át benne.
Szerintetek mi lehet a baj?