Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Közel! Debrecenben.
má látom debreceni. pont a szomszéd város
irtam neki mailt.hol lakik ő? mer én győrben
Az van "seducertt"-nél!
köszönöm a képeket!ami a 250en volt az tetszik.akkor az a prototipus.
erről van szó?
Szerintem nem attol kopog,mert ha a fogaskerék van megkopva akkor a fordulatszám függvényébe mindig jobban sir,lehet inkább a rugók,vagy be van verődve a kosárba a lamella!
javascript:;javascript:;Yamaha RD 350 YPVS 31 K, Kupplung, viele Teile
Artikelzustand: Gebraucht
Restzeit: 23Std. 25Min. 57Sek. (12. Feb. 201021:11:45 MEZ)
Gebotsübersicht: 1 Gebot[Aktualisieren]
Aktuelles Gebot: EUR 25,00
Fixen is ugyanugy jó lessz , gumit nem tudsz szerezni!
A 125-ön is TD3 ülés idom volt.A szóban forgót én csináltam,a 250-re.
Ha TD3-as kell, Tóta Attila +36702058831 Bp.
Nem jól tudod! Gumi pogácsák vannak benne, hogy csillapítsanak. Az a baj hogy kétféle gumi van benne, kicsik, és nagyok. A nagyok tönkre mennek, és ettől kotyog fogaskeréken a kosár. De nem ez a fő baj, hanem az hogy a két fogaskerék ki van picit kopva, és van egy kis kopogása. Ma beindítottam, és zavarja a fülem, de az mellett nagyon pöpec. Ez menet közben is orvosolható.
bocs másnak gépérö irtam előszőr.(sziszi44).szia petro szaki.ugye más a két hátsó rész?
igen ,neki cimeztem.ez más mint 125ös motorodon volt?
ha a fogaskerék jó rajta,akkor le kell furni a stifteket a kosarat perselyezni a kiverődésnél esztergályos csinál új stifteket és kész !
bigas@freemail.hu tellefon számot is küldj mailben.ha tudok beugrok érte.
Sajnos nincs!
Nincs véletlenül eladó 1A2 kuplung kosarad, és hozzá való föci fogaskerék?
10755 hsz.
"seducert"- nek címezd a kérdést,úgy tudom még meg van...
jobban jársz ha utalsz mert az utánvét elég drága fizetsz 1560ft postaköltséget ha utalsz akkor csak 6 7 00ft adj 1 email cimet és adok számlaszámot ja és lényeges neked rd250lc hez kéne nem valami régi rd hez mert nekem csak ahoz van meg látom Nyiregyházi vagy én Debreceni ha erre járnál odaadnám személyesen ugy még jobban járnál .
üdv
64 es startszámura gondolok ami a petróé volt. jól tudom?
a hátsó idom megvan még? kűlön eladó?
Azé ez ott van a szeren. http://www.sportmotor.hu/motor...
Narancssárga jöhet 6000ft ért, Molnár András Nyiregyháza Butyka sor 93 sz. 4246. utánvétellel, ha eltudod küldeni.