Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kedves fórumozók. Wiseco hüvelyben és az előző érdeklődőnek kérdésére válaszolva, Mikuni főfúvókával kapcsolatban is tudok segíteni.Elérhetőségem ismételten megadnám. 0630 360 78 65 / 0627 334 937
Köszi, a wiseco érdekelne, de az emilem nem müködik. Csörgess meg légyszi ezen a számon:06703190699 és visszahivlak. (hétvégén, v. 19ora után)
Nálad az 5 pont! De a pilóta sem puha gyerek....
Fúvóke kellene nekem is, csak 350 lchez.
Dolgozó állat nevű volt kolléga hajdani gépe ami hozzánk került, újrafényezve. Hátha néha fel néz azé ide.
A gépkönyv háromféle variációt ad meg, 180,190,200as átfolyóst. Ilyen időben mindenképp 200ast javasolnék.Ha fúvókára van szükséged hívj. 0630 360 78 65; 0627 334 937
Sziasztok. nemtudna valaki segiteni yamaha rd 250 lc fuvóka méretek érdekelne. vagy esetleg ha van valakinek eladó irjon, elöre is köszi.
Elnézésed kérem, de nemjött meg az e-mailed ezért nem válaszoltam. A hüvely egri anyag,saját megmunkálás illetve Wiseco-
Bármi kérdésed van hívj nyugodtan
Már multkor is érdeklödtem, csak nem kaptam választ, hogy a nyers hüvely melyik cég gyártmánya?
Figyelem!
Motoralkatrész üzlet, Pest mellett Gödön, a 2es számú fő úton.
Teljes TKRJ, Pollini paletta, és egyéb gyári beszállítók termékei. Személyesen,utánvéttel és házhoz szállítással is.Érdeklődni a 0630 360 78 65 /0627 334 937 telefonszámon.
Bocsi Sógikám!
Daróczy Attila
Vanek
Szia Cibor!
Daróczy Attiltát keresd : 0630 360 78 65
Biztos tud segíteni
Vanek
Üdv! Meg adnád még egyszer a szakinak a számát aki csinált közdarabot a főtengelyedre? egyébként milyen gyújtás van a motorodon, lc vagy ypvs?
Szia Petro!
A kerek dekni milyen magas? Mennyiért adod?
mail cimem az adatlapomon.
Vanek
cibor33@citromail.hu
emilcím?
2T függő
Üdv! Ami most érdekelne:olaldekni, 2t tartály, hátsó sárvédő, lámpával ahogy látszik a képen, és az első sárvédő+ a két első index.
A sárvédők amúgy milyen állapotban vannak? felülről nincsenek apró rozsda pöttyök rajta? Az enyémek alulról picit rozsdásak, ezek milyenek? Kellene más is , de esetleg később. A kipuk milyenek?
Ami most érdekelne arra mondj légyszi valamit.
Végül is, ide is feltehetem...
eignerpetro64@gmail.com