Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fincsi!
Nem a lamellák kotyognak a kuplung kosárban? Lehet hogy be van kopva,verődve a kosár!? Szét kéne szedni,megvizslatni...
Üdv

Keresek 350-es rd blokkot, működőképeset!
Akinek akad az írjon!

speedfan@citromail.hu
Egy kis finom kihívás valakinek ?:)))
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAP...
Üdv! Az normális hogy az rd kuplungnak van kotyogása a 4 szegecsen? Ha megfogom a fogas kereket a kosár kotyog rajta. Nekem az összes ilyen. Lehet hogy mind szar?
Üdv!
Írtam mailt.
Ok. Csak azért kérdeztem mert irtad nem otthon vagy. Azt hittem valahol külföldön vagy. Csak érdeklődtem, egyébként semmi extra, csak rég beszéltünk.
Üdv.
Üdv Nándisan! Mármint, napközben nem az én pc.-mről írtam...
Itthon vagyok,gyűjtögetek...Főciszimering már van de a többi alkatrész a Titanikal jön... nagyon lassan áll össze a dolog...
Mennyi? Harminc?!
Üdv!
Nagyon jó cuccok,több dolog is érdekelne ezek közül,első sorban a sárvédővég meg az oldal dekni.sogorati@freemail.hu a címem.Kérlek írd meg az árakat a freemail címemre.
Köszönöm.
Holvagy?
Ez szimszon blok előkészítése fékpadi mérésre.
ez mi a fene?
Itt a sárvédő vég+ami maradt a 125-ből.:
Nemithonróírtam!
Itt a kép Zoli!
mijez a póvercitty?
Ja! Petro voltam! einerpetro64kukacgémélpontcom
Hátsó sárvédő végem van! Este befotózom!
borsmagnet nevű céget javaslom
Üdv olyan problémám van, hogy van egy stabil blokkom nincs szikra rajt
az egész Mitsubishi gyújtás 1tekrcsböl egy kondiból megszakítóból áll a forgórészben 4 mágnes. és az a baj vele h elvesztette az erejét a mágnes
egynek semmi ereje kettőnek alig alig, az egyiken marad rajt az alátét csak! Ezen ki tudna segíteni? vagy házilag is megoldható?

elöre is köszi
Üdv!
Yamaha RD125 dx soros ketteshez 1980,keresek eredeti üzemanyag tankot hátsó sárvédő véget,km spirált.Előre is köszönöm.
Üdvözlök mindenkit.
TD3 replica idomgarnitúrák eladóak
orájt!
Aha. Akkor értem már.
Volt egy eignerpeter is. Azt töröltem.
Köszi.