hát áll a dolog.baloldali oldaldeknit lefényeztetem a szervíz fényezőjével.a blokk teljesen kész,bent a helyén,karbi is beállítva a gyári adatokra,de gondolom azt úgyis kell majd állítani,hogy jól működjön.kipu fent,de furlya még el se lett kezdve(nagyon nehéz hozzá anyagot találni:P) hűtő fent. olajjal és hűtővizzel feltötve a motor.Aksi vissza,lámpa vissza,oldalidomok vissza,tank és ülés vissza,és akkor elvileg már csak a furulyák kellenek bele. meg egy új kuplung bowden...túl rövid a háza annak ami rajta van..de azt is szervzek a szervízből.
Arra lennék kíváncsi,hogy a gázbowdennek azt az elosztását szét lehet-e úgy szedni,hogy utána össze is lehessen rakni? a kezdő bowden túl hosszú a bowdenházban és abból kéne lerövidítenem egy kicsit,de a felső felénél ami a gázkarnál van,ott nem akarok belepiszkálni.Nem szedtél még szét ilyen elosztót?
tudom mit írtam iwata, de azt én POÉNNAK szántam, mert már rég beszéltünk, és gondoltam viccesen írok neked, de te... mindegy ne veszekedjünk, huzzuk a gázt , azt kész
rendben cibi, most már kiadtam magamból. szerintem a gyári légszűrőházat hagyd fönt a motoron, az úgy a tuti! avval motorozzál, ...zunk fasza lessz az a motor!
te még azt is lehazudod amit már leírtál nézd meg ,hogy jöttél fel elöszőr a pannonia névvel te kezdted a fikázást de azért majd kérdezd meg a Dénest nekem mikor volt p20 am!
jo persze, ne veszekedjünk, igazad van cibor,osztom a véleményed. csak azon húzom fel mindig magam, hogy az iwata álltalában mindent fikáz, savaz, lehord, ez ezért szar, az azért szar! egy értelmes mondata nincs, hogy valamit dicsérne! hihetetlen ez a pali.mit kell lefikázni a motorjaimat, én egy rossz szót nem mondtam a motorjára,.
ilyen emberek akik nincsenek tisztába
a motoruk multjával,mert ha annyira szereti akkor azt is kéne tudni de csak duma van ,a másik én is szeretem a pannoniát de ami igaz az igaz!
Nem értem az embereket miért lesznek idegesek attól hogy más az ő motorjáról nem osztja a véleményét! lehet vitatkozni, de nem elmebeteg módon. Minden motor jó, kinek mi. Ez szórakozás, hobbi, van elég dolog a hétköznapokban amin idegeskedhetünk! Igazábol egyik sem új motor, mindenki reszel! Nem kell eböl lelki életet élni hogy ki mit szeret, érezze jól magát.
Bírom, hogy magyar álampolgár,magyar ember, lehordja, fikázza a magyar motorokat, és a japán az isten! Építs jobbat, minöségibbet! Meg tudod-e csinálni jobban ?!
Arra lennék kíváncsi,hogy a gázbowdennek azt az elosztását szét lehet-e úgy szedni,hogy utána össze is lehessen rakni? a kezdő bowden túl hosszú a bowdenházban és abból kéne lerövidítenem egy kicsit,de a felső felénél ami a gázkarnál van,ott nem akarok belepiszkálni.Nem szedtél még szét ilyen elosztót?