Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az egri szerelvénygyárba ahol a gyári mikunit lemásolták és a fele selejt lett,és Ö Laci szerint kevesebbet evett vele a p20 mint a mikunival!
csak kiváncsi voltam mit tudsz a motorról mert az Ölbei sz semmit!
Ez a Börzsei motorja és semmi köze a 24 óráshoz !
az egri mikuni az igaz!
ez a 1971 le mans 24 h bol dor pannonia sima tankal !
Ez egy prototípus és a fotó az 1966-os Népligeti versenyen készült ! - mondjuk ezen van a legtöb japán cucc :-) -
Pontosabban Egri Mikuni
Maradjunk annyiban hogy mind a három racén ott leszünk.
Váááá
Akarom mondani NEGYEDIK HÓ 12.
Szerintem az, hogy a legutóbbi próbán egy ideiglenes tankból (flakonból) kapta az üzemanyagot, és kicsit túlfolyt. A tegnapi próba után a légszűrőházban is benzint találtam.
Ma szegényítettem rajta egyet a tűvel, és a tankot is felraktam. Még finomítottam a két tolattyún, hogy egyszerre mozduljanak, és próba.
Most viszont csak szívatóval volt hajlandó menni. Ezért gondolom hogy tegnap csak túlfolyt. De ezt a részét még kitapasztalom.
A volga is tetszett a japoknak?
Mert jobb alap mint a régi.
laci ott voltál? mert én igen. nem mercit osztogatnak volgát fosztogatnak.
na és mi volt a bibi
na most az ellenfélnek segitsek mér pont az 1ww-sé kell?
A jonak ára van. Nem ur aki nem pazarol?-)))
Ma egy kis szerelgetés, finomítás után ismét kipróbáltam a gépet. Nem sok összehasonlítási alapom van, de ez egy seggrakéta. 6000 felett elég kapaszkodni, mert jön a lórúgás.
Sajnos ismét rövid volt a próbaút, mert megcsúszott a kuplung. Gagyi motorolaj volt benne, hogy leellenőrizzem a vizesedést, holnap felöntöm spéci 10W30-as váltóolajjal, és reménykedem, hogy azzal már nem fog megcsúszni.
Kinek mi a szép. Egyébként jól néz ki, én is vennék ha nem lenne arany árba.
Szép kép. Köszi. Látod igy néz ki az igazi motor:-))))
Akarom mondani márc 12.
1971!
a számból vetted ki a szót,de nincs harag mert ő egy megszállott pann ás!
Könyörögtek azok, hogy gyártsunk eggütt motort (látták itt az észt), de a tetves komcsiknak ez nem volt jo. Ez pedig ismét tény!
Márc 14 első simsonos futam tökölön a supermotósokkal, gyöttök?
Nincs 1wt elsö villád elado?