Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy ez komplett motor?
Engem csak a kompresszor érdekelne, ugy nem megy?
Talán egyszer majd rá jön hogy nem ő a legokosabb a földön! Bár nem biztos, lehet hogy csak az ellenségeket gyűjti.
Bocs 50-es.
Nem nagyon akar beindulni, nem tudom mi baja soha nem néztem meg. A Zsolt barátomé innen a fórumról, 350 rd-t vett helyette. Nem szakadt, szerintem nem lehet nagy baja, az ára kb 40-50 körül, ha érdekel utána nézek.
Igy van.
Kevés a lóerö
Na szevasz cibor! jo kis partit nyomtatok, most nézem! elég nehéz e csávóval , tapasztaltam... az elmult napokban.
Mekkora, és mit kostál?
Jol tudod, de nem csak annál.
Tudok egyet!
Ez most Roots-fúvó? Ilyet kétütemű diesel motoroknál használtak ha jól tudom.
Basszus, pont egy ilyen kompresszorra lenne szükségem!
Laci reszeljünk má simsont.
Lakatos ember mondta (aki min. 100kg): amper köt is, old is!
Ez nem igaz, mert mindkettőt belepróbáltam a lendkerékbe! Azt meg végkép nem tudom honnan veszed hogy hegesztve van az lc blokkom? "Okoska" Az a lényeg hogy te jó szerelő vagy! Én sosem állítottam ezt magamról, de körül nézhetünk a házunk táján.
Kösz!Bármikor jöhetsz ha meg akarod nézni.
Igen, azóta már megtudtuk mi is, azért kösz! De nem ez a dolog lényege hanem az hogy akkor elmegyek venni, és nem hegesztem rá, és nem megy tönkre a lenkerék sem. Nem tudom hogy miért nem ezt tette, pedig ő a legjobb szaki! Na mindegy.
igen már bánom ,hogy kölcsön adtam egy ypvs ua lendkerék bánta!
Petro: Nagyon szép lesz a motor! Kár hogy a múltkor nem így láthattam!
igen egyszerü az összes yamaha lehuzó robogó is 30x1 balos 1500ft a robogó boltba.
okos a bal menet helyett jobbot vágott rá ,és a sok eszeddel ezért adtál 4000 ft ot egyébként ti mident szerelővel csináltattok mert ha nem akkor ugy jár mit az lc blokkod amit az önvényhegesztő is alig bírt helyrehozni! de azért próbálkozzatok csak abbol lessz a jó szerelő!
22000-es fordulatra tervezte a gazdája és biztosra ment,le ne forogjon! (Én találkoztam olyan robival,aminek a gyertya be volt ragasztva a hengerfejbe hogy ki ne lője.) Az oldhatatlan kötések a legmegbízhatóbbak!(Pl.:télen,pulóver)