Nem nagyon akar beindulni, nem tudom mi baja soha nem néztem meg. A Zsolt barátomé innen a fórumról, 350 rd-t vett helyette. Nem szakadt, szerintem nem lehet nagy baja, az ára kb 40-50 körül, ha érdekel utána nézek.
Ez nem igaz, mert mindkettőt belepróbáltam a lendkerékbe! Azt meg végkép nem tudom honnan veszed hogy hegesztve van az lc blokkom? "Okoska" Az a lényeg hogy te jó szerelő vagy! Én sosem állítottam ezt magamról, de körül nézhetünk a házunk táján.
Igen, azóta már megtudtuk mi is, azért kösz! De nem ez a dolog lényege hanem az hogy akkor elmegyek venni, és nem hegesztem rá, és nem megy tönkre a lenkerék sem. Nem tudom hogy miért nem ezt tette, pedig ő a legjobb szaki! Na mindegy.
okos a bal menet helyett jobbot vágott rá ,és a sok eszeddel ezért adtál 4000 ft ot egyébként ti mident szerelővel csináltattok mert ha nem akkor ugy jár mit az lc blokkod amit az önvényhegesztő is alig bírt helyrehozni! de azért próbálkozzatok csak abbol lessz a jó szerelő!
22000-es fordulatra tervezte a gazdája és biztosra ment,le ne forogjon! (Én találkoztam olyan robival,aminek a gyertya be volt ragasztva a hengerfejbe hogy ki ne lője.) Az oldhatatlan kötések a legmegbízhatóbbak!(Pl.:télen,pulóver)
Jó kis oldal !