Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Be tudnád linkelni a P20M fotóját ide ha megkérnélek?
Kösz!
jól jöhet!
Köszi! Alakulnak azok is.
Ez gyönyörű...
Nagyon szép fűzött kerékkel! Hengerek?
Alakul a cetka!
én nem faszozok mert annál inteligensebb vagyok de nekem nem merted írni? a cibor meg nem érdekel de azért ktm nem kellene soha!
Még jó , hogy nem azt , hogy a jobb vagy a bal térdem ......
Van egy két cimconyos kolléga, akiknek volt (nekem hála égnek csak volt) és van olyan jól sikerült tuningja, ami középen menthetetlenül lyukas. :)
Legyorsulja az rd-t?
Na és?
Akkor elővesszük a nagyobbat, azt majd nem fogja!
(a 125öst:)
"HA személyesen találkozunk, csak annyit fogok kérdezni, hogy a jobb, vagy a bal hengereden lévő műmikuni fog e hamarabb eltörni"
:)
Szaki , először is azt kérném , hogy kicsit szerényebben fogalmazz már ha lehet ! Szerintem is elég "érdekes" volt bemutatkozásnak a második hsz-od .....
Vitáztunk már itt sok marhaságon az igaz ,de azt gondolom , hogy azért lassan előnyünkre változunk . Szóval egy kis türelmet mindenki oldaláról ! ( a másik meg az , hogy ez Yamaha topik , ha nem vesszük óvatosabbra , a végén még kirúgnak )
Karbi témához csak annyit fűznék , hogy nekem is van pár olyan P20-P21-es gépem amin teljesen gyári karbi van 80-as főfuvival és pici tuning van azokban is , ja és gyári P12 dobbal . Nézd meg a videómimat , az estin úgy van állítva , hogy alulról megy jobban , a nappalin pedig inkább felül , igaz itt kicsit érződik , hogy a Trabi gyujtás ebben már nem annyira partner Azért hozom fel ezt pédának mert a karbihoz közben nem is lett nyúlva és hibátlan a 80-as ffuvi .
elmentem aludni, janek,jrc, köszi a tanácsokat, jo éjt mindenkinek.
mért ne tudnám te fasz,mert bábának mondtam? ne kötözködj már ember! nem veszed észre, hogy a cibor már utál téged?az a joindulatu gyerek! lassan már én is, ilyen zsörtölödö gyerekkel még nem találkoztam!
én nem vagyok pannoniás azt sem tudod milyen kipufogó van a saját motorodon!
Igen lehet de ha elzárja a levegőcsavart kiindulásnak az a legegyszerűbb és érezhető változást idéz elő
értem janek, mit írsz, csak ez nem széria már, hanem átesett kissebb tuningon, és ezért gondoltam több benzinre. mert már kevés neki. ugy érzem. forog az 7-8 ezret is, csak pici torpanás van. a 3000ret lehet hogy korainak írtam!
Elhiszem , de nem a főfuv. miatt , lehet még 100 más oka is .......
Pedig most igaza van és segíteni is akart sztem .......
Ne balhézzunk ha nem szükséges , szeressük egymást mint a ...........
Én értem mit ír és már tapasztaltam is ilyet ,az is keveset kapott
miért ne sikerülne beállítani tanácsok alapán, azért kérdezek másokat, hátha mondanak okosakat, de te megint beleszolsz rosszindulatuan iwata. feküdj már le, te nem vagy pannoniás.