Szaki , először is azt kérném , hogy kicsit szerényebben fogalmazz már ha lehet ! Szerintem is elég "érdekes" volt bemutatkozásnak a második hsz-od .....
Vitáztunk már itt sok marhaságon az igaz ,de azt gondolom , hogy azért lassan előnyünkre változunk . Szóval egy kis türelmet mindenki oldaláról ! ( a másik meg az , hogy ez Yamaha topik , ha nem vesszük óvatosabbra , a végén még kirúgnak )
Karbi témához csak annyit fűznék , hogy nekem is van pár olyan P20-P21-es gépem amin teljesen gyári karbi van 80-as főfuvival és pici tuning van azokban is , ja és gyári P12 dobbal . Nézd meg a videómimat , az estin úgy van állítva , hogy alulról megy jobban , a nappalin pedig inkább felül , igaz itt kicsit érződik , hogy a Trabi gyujtás ebben már nem annyira partner Azért hozom fel ezt pédának mert a karbihoz közben nem is lett nyúlva és hibátlan a 80-as ffuvi .
mért ne tudnám te fasz,mert bábának mondtam? ne kötözködj már ember! nem veszed észre, hogy a cibor már utál téged?az a joindulatu gyerek! lassan már én is, ilyen zsörtölödö gyerekkel még nem találkoztam!
értem janek, mit írsz, csak ez nem széria már, hanem átesett kissebb tuningon, és ezért gondoltam több benzinre. mert már kevés neki. ugy érzem. forog az 7-8 ezret is, csak pici torpanás van. a 3000ret lehet hogy korainak írtam!
miért ne sikerülne beállítani tanácsok alapán, azért kérdezek másokat, hátha mondanak okosakat, de te megint beleszolsz rosszindulatuan iwata. feküdj már le, te nem vagy pannoniás.
Na és?
Akkor elővesszük a nagyobbat, azt majd nem fogja!
(a 125öst:)
:)
Vitáztunk már itt sok marhaságon az igaz ,de azt gondolom , hogy azért lassan előnyünkre változunk . Szóval egy kis türelmet mindenki oldaláról ! ( a másik meg az , hogy ez Yamaha topik , ha nem vesszük óvatosabbra , a végén még kirúgnak )
Karbi témához csak annyit fűznék , hogy nekem is van pár olyan P20-P21-es gépem amin teljesen gyári karbi van 80-as főfuvival és pici tuning van azokban is , ja és gyári P12 dobbal . Nézd meg a videómimat , az estin úgy van állítva , hogy alulról megy jobban , a nappalin pedig inkább felül , igaz itt kicsit érződik , hogy a Trabi gyujtás ebben már nem annyira partner Azért hozom fel ezt pédának mert a karbihoz közben nem is lett nyúlva és hibátlan a 80-as ffuvi .
Ne balhézzunk ha nem szükséges , szeressük egymást mint a ...........