Látod, ha tutták volna,a hűűje jappánok, hogy a magyar mikuni utánzat karbi jobb mint az eredeti, bizonyára azt használták volna, és a csepeli gyár nem gyártott volna semmi mást csak a ferdeszeműeknek kalugulátort, és a nagy gazdasági fellendülés után, megvettük volna a yahama gyárat, hogy szegény hüjék valami jót is gyárcsanak:)
(úgy előttem van, ahogy Japán vetrános börzéken aranyáron cserél gazdát a nagy ritkán előkerülő MAgyar mikuni karbi:)
Én se, de akkor nagyon szar P20-al hasonlitottad össze. Nekem a mikunirol semmi jo véleményem nincs. A gyári karbival sokkal jobban és tisztábban ment felül, a mikunival meg az also tartomány volt jobb, de egyébként a gyárival a fogyasztás is sokkal kellemesebb volt.
ha az ypvs röl van szó nem kötekszek,de ez a tipus sokkal kevesebbet eszik mint a p20 ugyanojan sebesség mellett ,és most arra gondolok ,hogy egy mikunival szerelt p20 sokkal kevesebbet evett,mint egy magyar karburátorral ezt te is tudod!
(úgy előttem van, ahogy Japán vetrános börzéken aranyáron cserél gazdát a nagy ritkán előkerülő MAgyar mikuni karbi:)