Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A ds 7 nem L gyürüs jol látom hogy az van rajta.
Bal oldali rd350-400 hfej lehetett. majd megnézem azt az öntött számot melyiké. ha van a 250-sé még abbol elég jó szüket lehet csinálni rá
Komoly kérdéseket tettek fel az eladónak.
Utoljára ezt a szót egy NDK erotikus filmben hallottam 83-ba!
Hogy áll a 125, ha szabad érdeklődni?
Hengerek,dugók,gut!
Ne csodálkozz! én is mikor vettem az ebay-on az 1A2-t, a náci elfelejtette közölni hogy nincsenek benne dugattyúk! Rárugtam, és a hajtókar megemelte a hengereket. Na persze kapott egy negatív értékelést. Viszont a tied jónak néz ki innen 250 km-röl!
Üdv Maestro!
-az R5 dugói
-a hengerfejek
Miért felemás? A jobb 350-es! A másik?
Sajnos nem!Hívj fel előtte!Itt megtalálod:
http://budamotor.hu/szolgaltat...
Már látom, ez már megint az a túlárnyalt humor volt, amit nem ért senki.
A lényeg, hogy élcelődtem, ironizáltam, vicceltem.
azért írom konzekvensen két pével.
legalább te ne mond mert néked is van
A simson legalább európai gyártmány, nem "jappán fos"
Mondjuk a Simsonért jogos a kérdés
Tőlem ezt nem a pókok miatt szokták kérdezgetni, hanem azért mert veteránmotorokkal, simsonokkal foglalkozom :)
Ez nagyon szép. Ez is nálad van debrecenben? Vasárnap átmehetek hozzád motort nézni?
Ha ilyen kitartó vagy akkor rajta! Rendelek én is 2darabot.
Nóóórrmális?
Húhú, ez nagy királyság.
Nincsenek róla nagyfelbontású képek? :)

De hogy ne legyek közutálat tárgya amiatt, hogy szanaszét offolom a hülyeségekkel a topikot, egy szomorú hírt olvastam éppen:

25 év óta először veszteséges a Yamaha
Engem idehaza tenyérni pókok védnek
Volt már egykét ember aki kifutott a szobámból, előszőr nem is értettem hova ment szónélkül, természetesen miután meglátta őket. Az is poénos, hogy a bőrüket egy az egyben levedlik úgy, hogy gyakorlatilag egyben maradnak. A vedléseket meg szerte idehaza szépen fellehet kétoldalas ragasztókkal tenni.
Most a legnagyobbik alapterülete, normál állásban olyan 22cm-es átmérő körül van. :)
Baromi olcsón lehet tartani, nem baj ,ha elfelejtessz neki egy hétig kaját adni. Ja és a "tények" meg a többi álhíradóval ellentétben a többszáz madárpók faj közül egyik sem halálos.
annyira nem dúrva az. ami volt az enyémben az a szanaszéthorpadt,annak kihúztam a belsejét és nem nagy dolod.Főleg,hogy egy rakás képet is készítettél róla és a méretek is megvannak,így nem is lenne nehéz. csak anyagot sikerült volna már szerezni. Ha semmit nem találok hozzá,akkor egy kipufogós ismerőssel rendeltetve lesz hozzá cső,de mivel azt csak 6 méteres szálban lehet kapni,így csinálok rendeset,meg olyat is amit egy másik fórumos írt ide,hogy a belső és a külső cső köré üveggyapotot tömök. aztán amelyik jobban beválik:)
ez majd meg védi a forumot a betolakodoktól!
Még nem, majd a hétvégén nézek egyet. Szerintem hagy a furulyákat, mert a belseje nagyon macerás, inkább próbálj venni.