Ne csodálkozz! én is mikor vettem az ebay-on az 1A2-t, a náci elfelejtette közölni hogy nincsenek benne dugattyúk! Rárugtam, és a hajtókar megemelte a hengereket. Na persze kapott egy negatív értékelést. Viszont a tied jónak néz ki innen 250 km-röl!
Engem idehaza tenyérni pókok védnek
Volt már egykét ember aki kifutott a szobámból, előszőr nem is értettem hova ment szónélkül, természetesen miután meglátta őket. Az is poénos, hogy a bőrüket egy az egyben levedlik úgy, hogy gyakorlatilag egyben maradnak. A vedléseket meg szerte idehaza szépen fellehet kétoldalas ragasztókkal tenni.
Most a legnagyobbik alapterülete, normál állásban olyan 22cm-es átmérő körül van. :)
Baromi olcsón lehet tartani, nem baj ,ha elfelejtessz neki egy hétig kaját adni. Ja és a "tények" meg a többi álhíradóval ellentétben a többszáz madárpók faj közül egyik sem halálos.
annyira nem dúrva az. ami volt az enyémben az a szanaszéthorpadt,annak kihúztam a belsejét és nem nagy dolod.Főleg,hogy egy rakás képet is készítettél róla és a méretek is megvannak,így nem is lenne nehéz. csak anyagot sikerült volna már szerezni. Ha semmit nem találok hozzá,akkor egy kipufogós ismerőssel rendeltetve lesz hozzá cső,de mivel azt csak 6 méteres szálban lehet kapni,így csinálok rendeset,meg olyat is amit egy másik fórumos írt ide,hogy a belső és a külső cső köré üveggyapotot tömök. aztán amelyik jobban beválik:)
-az R5 dugói
-a hengerfejek
Miért felemás? A jobb 350-es! A másik?
http://budamotor.hu/szolgaltat...
A lényeg, hogy élcelődtem, ironizáltam, vicceltem.
Nincsenek róla nagyfelbontású képek? :)
De hogy ne legyek közutálat tárgya amiatt, hogy szanaszét offolom a hülyeségekkel a topikot, egy szomorú hírt olvastam éppen:
25 év óta először veszteséges a Yamaha
Volt már egykét ember aki kifutott a szobámból, előszőr nem is értettem hova ment szónélkül, természetesen miután meglátta őket. Az is poénos, hogy a bőrüket egy az egyben levedlik úgy, hogy gyakorlatilag egyben maradnak. A vedléseket meg szerte idehaza szépen fellehet kétoldalas ragasztókkal tenni.
Most a legnagyobbik alapterülete, normál állásban olyan 22cm-es átmérő körül van. :)
Baromi olcsón lehet tartani, nem baj ,ha elfelejtessz neki egy hétig kaját adni. Ja és a "tények" meg a többi álhíradóval ellentétben a többszáz madárpók faj közül egyik sem halálos.