Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Arról lehetne beszélni ki a kontár! Amúgy meg azért nem bírlak, mert esztergáltattam két db- ot, csak sajnos a szaki nem látta a főtengelyt, és és kicsi lett a furat a közepén! Te mindjárt szidtad hogy szar, pedig 4500ft.ba került, és neked adtam ingyen és azonnal meg is szakítottad és rá hegesztetted a lendkerékre. Én meg a kontár kifúrtam a közepét, és azóta is azzal húzom le az összes lendkereket. Csak a szád nagy és nincs mögötte semmi!
Volt nálam cimcony blokk, amire fel volt hegesztve a berugókar, a primeranya(kisfogas) kupunganya, és a lendkerékanya is.
Sikítóval lehetett csak bontani.
Egészen meg voltam döbbenve, amikor a lánckeréknél oldható kötést találtam:)
nem kell ha két ilyen kontár el nem b a lendkeréklehúzómat és a hűlye esztergályosuk még rossz menetet vág rá!
jolvan, rendben inteligens gyerek! de azért majd szolj, ha aparát kell lendkerék hegesztéshez, adok kölcsön szívesen! És tudod mit, azért sem gyorsulok! tökéletesen megfelel a pályán nekem az a motor, nem akarom bebizonyitani senkinek az erejét.
köszönöm szépen de van fényképem róla, csak a petronak ha esetleg a nagyobb jobb lett volna!
eignerpetro64@gmail.com
lehet ,hogy a Ruzsa Sándor is betévedt volna annó 1848 ba egy p20 nyergébe!
Nem engedi a rendszer feltölteni, mert túl nagy, ha adsz egy e-mail címet, elküldöm.
Még egyszer itt a kép (csak egy kicsit más mint az előző). Örülök, hogy segíthettem.
ezt is meg tudod olyan szépre csinálni ?lehet a petronak is jól jön!
+ ezt!
Lesz egy pár régi motten kirakva a falra,de az"M"-et vitrinbe tenném,ha tehetném...
ügyes vagy ,hogy ilyen szép képet tudtál csinálni belőle,mert van akinek ez nem jött össze!
Ha azt megteszi, én is oda járok sörözni
Szerintem vedd meg az igazit, és azt rakd ki!
A nemsokára nyíló mocis krimóba lesz kinagyítva,felkasírozva a többiek közt. Köszi!
Így van, az élesítés nem jutott az eszembe!
Királyfi vagy!
A P.I. dologról beszéltünk,ezekben az időkben kockára tenni a biztosat viszont,nem szabad. Megértem és sajnálom!
Idén már biztos, hogy nem. Lehet, hogy elhalasztottam életem nagy lehetöségét, de vissza kellet utasitanom. Jelen esetben ugy néz ki a dolog, hogy ez a munkahelyembe kerülne, és ezt most nem reszkirozhatom meg.
Egy kis nosztalgia! Keresztapám mesélte hogy vett akkoriban újonnan p20-t oldalkocsival 23000-ért pár évre rá eladta 7000-t nagyon kemény!
ez egy egész más!
Ez mégjobb!