Arról lehetne beszélni ki a kontár! Amúgy meg azért nem bírlak, mert esztergáltattam két db- ot, csak sajnos a szaki nem látta a főtengelyt, és és kicsi lett a furat a közepén! Te mindjárt szidtad hogy szar, pedig 4500ft.ba került, és neked adtam ingyen és azonnal meg is szakítottad és rá hegesztetted a lendkerékre. Én meg a kontár kifúrtam a közepét, és azóta is azzal húzom le az összes lendkereket. Csak a szád nagy és nincs mögötte semmi!
Volt nálam cimcony blokk, amire fel volt hegesztve a berugókar, a primeranya(kisfogas) kupunganya, és a lendkerékanya is.
Sikítóval lehetett csak bontani.
Egészen meg voltam döbbenve, amikor a lánckeréknél oldható kötést találtam:)
jolvan, rendben inteligens gyerek! de azért majd szolj, ha aparát kell lendkerék hegesztéshez, adok kölcsön szívesen! És tudod mit, azért sem gyorsulok! tökéletesen megfelel a pályán nekem az a motor, nem akarom bebizonyitani senkinek az erejét.
Idén már biztos, hogy nem. Lehet, hogy elhalasztottam életem nagy lehetöségét, de vissza kellet utasitanom. Jelen esetben ugy néz ki a dolog, hogy ez a munkahelyembe kerülne, és ezt most nem reszkirozhatom meg.
Sikítóval lehetett csak bontani.
Egészen meg voltam döbbenve, amikor a lánckeréknél oldható kötést találtam:)