Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jobb! Ok!
kicsit széthúztam!
Nekem igazán az a szép kellett volna de ezek sem rosszak.Thanks!
máshonnan szedtem le a képeket, nem tul nagy a felbontásuk. Át tudod szerkeszteni, vagy jók így?
Ciao Laci! Mi hír a Isle of Man -el? Ha publikus...
Köszönöm az infót, mert van itt a fórumon egy csoda tudor, aki azt mondta nekem hogy 2000km járatás, bár annyit nem járattam volna. Egyébként egy darabig azért óvatos leszek, mert nem tudok idén sajnos sokat hobbira költeni. Túza Gyuribá akihez járok fúratni, ő is azt mondta nem kell túl sokat járatni.
Köszönöm!
6századdal a vizest nyugodtan nyelezheted. Nekem a P20is annyira van téve, de még soha nem volt járatva.
Tolom a képet!
Nem azt mondtam hogy nyélgázon haladj,frissen fúrtan,de 6 századdal főleg nem kell sokat járatni. Akkor nem csak nekem fogós?
Nem merem húzatni mert mondta a szaki aki fúrta, hogy 6 századra fúrja, de ha nem járatom, akkor picit lazábbra hagyja! Amúgy feldobtad a magas labdát a képpel kapcsolatban, rajta vagyok az ügyön.
Le tudod szedni? Nem kell azt nagyon járatni...
Már csak ez a hét és jön a nyár.
A héten megszerkesztem,hétvégén kivágom,jövőhéten összevarratom a kiput.Ez a terv!
Miért érdekes ez a kép? A te motorod sokkal szebb lesz! Az a baj hogy vérszemet kaptam hogy felújítsam a levegőst. Pedig most az lc a favorit, a teljesítménye miatt. Csak az a baj hogy 1 seggel kell bejáratnom mind a kettőt.
azé a hozzávaló csövet is elkezdheted.
ha lessz 10fok meg lessz mérve elvileg kész, utána megfuratjuk, + mégegyszer megmérjük.
labanc cetka cz 525!
Nem,nem!Csak én béna vagyok leszedni onnan.És ennél jobb minőségű képet még nem láttam az "M"-röl.
Ha az árára gondolsz, akkor az a Pannoniások baja! Ennyiből összerakok 4-5db minőségi rdt.
elsődleges te voltál, de lehet hogy másnak is jól jön.
Nagyon komoly, jó hogy feltoltad, majd olvasgatom.
Köszi a linket, de már megvan mind a 7 része. Sőt egy részét már ki is nyomtattam, és bizony jól jött.
203-as kép!
Inkább innen ha lehet!:http://www.oldtimer.hu/2007/ka...