Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem ezt akartam feltenni,de a FIM oldalon találsz endurans racékat is!
Lehet, hogy én nem értek hozzá, de ez nem a veterán eb. , én azt keresném, vagy v.mi jo kis hosszutávut. Egyébként köszi.
öt vezetékes az elektronika
megjőttek a simeringek holnap mehetek érte de a többi jégre van téve, készek a hengerek is csak furni kéne.
czagánysanyi hivjál fel.
Ebéd után jó, ha átmegyek?
elhoztam a hengereidet
Azt nagyon megköszönöm előre is, és majd érdeklődöm!
Tudna nekem v.ki beszurni egy linket a veterán eb. elérhetöségéröl?
Igaza van a Forrest-nek, dobd le a francba a keverék megbizhatobb, az biztos,hogy bent van. Hétvégén megnézem neked ha szükséged van rá, ha nem dobtam ki akkor van pár db. neked adom , csak szolj rám telefonon mert elfelejtem.
Én inkább picit olajosabbra kevertem, még azért járatós a motor.
Én az enyémről levettem az olajszivattyút, nem bízok benne.
Már ha témánál vagyunk, milyen keverék ajánlatos közúton, 1:50 ?
Ja, és lehúztam a karbiról az olaj csövet, és látszik hogy gázadásra nem mindig ad.
Szakik! Segítség kellene, felkeltettem téli álmából a levegős rd-met és nem mindig tolja az olajat az olajszivattyú! M otorozgattam ma vele picit, de nem akart füstölni, így jobbnak láttam rakni a tankba olajat. Kérdésem lenne hogy szedtetek már szét ilyet, javítható, vagy cseréljem ki?
Ki ismeri?(a motort,a pilótát)
Sziasztok! Ha tud valaki RD500-at bármilyen állapotban, nekem is jelezzétek ha kérhetem! email:lajos728@fibermail.hu
Azért valljuk be,m ez igen szellemes volt:)
jó kedved van Lacibácsi
czagánysanyi hivj fel
majd teszünk a benzinbe alkoholt az hüti a tetejét. De ha akarod teszek be egy két ragados dugó képet.
szerintem úgy is jobb lenne.