Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia
nekem van egy vadonat ujj heidenau k65110/90 R18 as gumim zsir ujj
tévesen rendeltem 3,5" os helyett 12000+postaköltségért elküldőm
30 512 9874
Üdv!
egy olyanba kérném a segítségeteket hogy valaki tudna e egy kis tuningot ajánlani nekem yamaha rd 125 höz? előre is köszönöm
czagánysanyi hivj fel.
Nem mert a régi a /tied/ gerjesztett, az ypws pedig állandó mágnes.
A különbség ebböl adódik,.
http://www.gumaker.hu/heidutca... Itt találsz 18'-os gummát.
nem az ypvs teljesen más csak a trafó jó!
Még nincs meg az alap, még csak alkatrészeket/komplett motort keresek. Először régi Z1000-t kerestem, aztán láttam néhány CB750-et és most olyat keresek, mint amit a videóim között is láthattok. Érdekel átalakított/gyári motor és alkatrész is.
ha megmondod a teló átmérőt (a gyári 35-ös ha jól tévedek), lehet hogy akad jófajta csutka is.
sziasztok
Ide küldtem ebbe a topikba vkit hogy itt kérdezze meg tőletek hogy a 250-es öreg RD elektronikája(feszszab/dioda)beszerelhető e a 350YPVS-be?
Én látatlanban aztmondom hogy igen,de jobb tőletek tudni.
Valaki megvenné az elektronikát tőlem,ő kérdezi.
csak farokidom van, a többi egyke.

hetven kilenc negyvenhárom hatvankettő ötvennyolc vagy fogeco kukac szh pont hu
Elérhetőséget tudnál adni?
Köszönöm, a hátsó része tetszik, a tankból a szögletes lenne az igazi!
Idomot nem szeretnék rá rakni, csak egy kerek lámpát előre, csutkakormányt, ha lesz zseton rá küllős kerék is megy bele. Sajna itt dilemmában vagyok, mert a 18-as nézne jól ki, és csak 17-esben találtam jó gumikat...
Ilyesmit tudok adni, párral többet csináltattam a 24 órás kis CB-hez
Valami, ilyesmit!
Én is gratulálok mindenkinek, aki az említett körülmények között eggyé mert fagyni saját motorjával !
Az eredménylistából arra merek következtetni, hogy nem egy "műanyagmotort" is sikerült megfognotok, ezért külön is grat
gratula az öltf nek.jo volt az ünneplés.
Bocs de egy van ami szép, az kell nekem tartalékba. A másik el van görbülve. Sajnos nem tudok segíteni.
Gratulálok az eredményhez.
Szép motor.
Milyen yamakka?
Főgecó,Kisfrecska,Ölbei Laci,BRC,Serfy,Csatári Team és akik még indultak az IceMacin,gratulállok!
Szia!Nem én csinálltam a dolgokat,a tankot Rozsos Ákostól(motorépítés.hu),az űlést Dimmától(suzu777)vettem.Hondára gömbölyű végű űlést tennék... azét ,kösz!
Mintha nekem azt mondtad volna, hogy soha többet? A safeti car elég rázós volt, legalábbis nekem. Pont együtt mentünk ki a boxból, tank után, ezután az 5 kör topogástól teljesen kifagytam mint a jó szalonna. Egyébként minden résztvevőnek
Ok, köszi előre is. Ezért is lenne "double penetration" a neve. Ha lesz valami pontosabb ébkézláb rajz, vagy akármi, akkor keresni foglak. Tárhelyre meg felnyomom a képeket.
Mondjuk a szervezők is szólhattak volna a Swiftnek, hogy hát lassítson vagy valami.