Még nincs meg az alap, még csak alkatrészeket/komplett motort keresek. Először régi Z1000-t kerestem, aztán láttam néhány CB750-et és most olyat keresek, mint amit a videóim között is láthattok. Érdekel átalakított/gyári motor és alkatrész is.
sziasztok
Ide küldtem ebbe a topikba vkit hogy itt kérdezze meg tőletek hogy a 250-es öreg RD elektronikája(feszszab/dioda)beszerelhető e a 350YPVS-be?
Én látatlanban aztmondom hogy igen,de jobb tőletek tudni.
Valaki megvenné az elektronikát tőlem,ő kérdezi.
Köszönöm, a hátsó része tetszik, a tankból a szögletes lenne az igazi!
Idomot nem szeretnék rá rakni, csak egy kerek lámpát előre, csutkakormányt, ha lesz zseton rá küllős kerék is megy bele. Sajna itt dilemmában vagyok, mert a 18-as nézne jól ki, és csak 17-esben találtam jó gumikat...
Én is gratulálok mindenkinek, aki az említett körülmények között eggyé mert fagyni saját motorjával !
Az eredménylistából arra merek következtetni, hogy nem egy "műanyagmotort" is sikerült megfognotok, ezért külön is grat
Mintha nekem azt mondtad volna, hogy soha többet? A safeti car elég rázós volt, legalábbis nekem. Pont együtt mentünk ki a boxból, tank után, ezután az 5 kör topogástól teljesen kifagytam mint a jó szalonna. Egyébként minden résztvevőnek
Ok, köszi előre is. Ezért is lenne "double penetration" a neve. Ha lesz valami pontosabb ébkézláb rajz, vagy akármi, akkor keresni foglak. Tárhelyre meg felnyomom a képeket.
Mondjuk a szervezők is szólhattak volna a Swiftnek, hogy hát lassítson vagy valami.
nekem van egy vadonat ujj heidenau k65110/90 R18 as gumim zsir ujj
tévesen rendeltem 3,5" os helyett 12000+postaköltségért elküldőm
30 512 9874