Elöször nézd meg, hogy müködik e. Utánna kösd ki a bowdent és ellenörizd, hogy könnyedén és logásmantesen mozog v.minthogy teljesen eggyütt forduljon a másikkal (ez nagyon fontos) Miután ez megvan kösd vissza a bowdeneket, járasd me az állitocsavarokat (nehezen mozgo v. szörös szoba se jöhet) majd állitsd be teljesen lazára. A power huzokarján találsz egy furatot ha jolemlékszem kb 6-os ebbe dugj egy megfelelö méretü furot és rögzitsd a hengeren léö furathoz. Ezután állitsd be a bowdeneket mini mális holtjátékra, és kész. Ettöl a tipustol jo fogyasztás ne remélj.
levegőszűrőt nézted? nekem a levegős nem akart forogni a koszos szűrőtől mert fuldoklott szegényke! Mentem egy karikát nélküle, és vette a lapot rendesen. Na persze lehet a tiednek nem ez a baja, csak tipp.
Üdv
5000-nél ledadog a gépem (ypvs), arra gondolunk, hogy sokat kap. Először a tűvel fogom szegényíteni, most felülről a másodikban van. Ha ez nem válik be, akkor állítsak az úszószinten?
Ma végre kipróbáltam kb 500m-en, és még így is élvezetes volt, hogy ledadogott.
5000-nél ledadog a gépem (ypvs), arra gondolunk, hogy sokat kap. Először a tűvel fogom szegényíteni, most felülről a másodikban van. Ha ez nem válik be, akkor állítsak az úszószinten?
Ma végre kipróbáltam kb 500m-en, és még így is élvezetes volt, hogy ledadogott.