Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap este csörgess meg, és visszahivlak.
Ez olyan malac fíling?
Hehe! Tudhatnád, hogy ketten adunk ki egy párt, ha számítógépről van szó. Ricsivel már beszéltem, vagy hívj fel. G the F 05. 01. Pring! Meg kellene beszélnünk.
Kicsi,tárcsás,első agyat keress,36 lyukast és vékony dobost hátra,szintén 36 likast.Felni:előre 1.60-18,hátra 1.85-18
Be tudod nekem ide linkelni, vagy v.ki?
Nem A-A lesz, Rezső fölteszi a br org-ra maholnap.
Nem. Yamhoz csak a nagyobbakhoz van, de van mindenféle motrkerékpárhoz még 125-höz is.
Króm felnik is megvannak! De, jobb az MZ!
Küllőim vannak!Tiéd!
Van küllő rd 125 kereked?
Nem, de tudok jó péncért.
Mi volna ha kinyomtatnád az A-A naptárt, hogy mindig az orrod előtt legyen.(hamár emlékezetből nem megy )
Beszéltem a Rezsővel, biztosra ígérte.(habár csak a wcremenés, meg a halál biztos )
nem lessz egyszerü ez az egész,még tart a lendület,meg az akarás,de meddig.
Ezekszerint, megyek a lőrinci börzére:)
Ilyen kajla gyárilag!De gondolom,nem a gyári kipuval akarsz menni,ezért,FLEX! Itt még én sem nyestem le.:
Tegnap,tegnapelőtt felhívott, beszéltem vele.
Felküldöm a karbikat,stb.!
Betegen ne mászkáljon Maestro! Hogy a jobb?
1.,Szombaton a suli portáján otthagyja a szajrét az asszony. (ahol találkoztunk)
2.,Vasárnap a Lőrinci börzére felküldöm és valaki aki megy Csepelről a börzére ,elviszi a Maestronak. (MZoli,ha megtennéd?!) Sok sör!
Pertóóóó!

Vóna itten egy kis porbléma.
Lemostam a vázat, és olyan hülyén áll rajta az egyik vas, teljesen aszmmetrikus.
Ennek iylennek kell lenni?
Az a bigyó, ahova a kiputartót csavarozza az embör.
Gondolkodom rajta keményen. Vagy abbahagyom az egészet, vagy ha elkezdjük végig kell csinálni.
Elftársak!

Valaki nem kívánja elcserélni velem az öntött kis rd kerekemet küllősre?
mész rijekába?
ja elkaptam a virust , a héten megjön a dugo is azt mehet de elötte nándi farag még egy kicsit.
Akko van rijeka is , nem ?
Kórság gyötri a Maestrot?