Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majd hivlak elvileg áthozhatod az rd generátorát igazábol rá kéne probálni a 250re.
Szokásos, vagy a villszámlát fizetem be, vagy a motorra költök.
majd jó hátbacsap a Gecsei csak cukkold.RD?
Milyen gyalog?
Ott lakik a pusztában a csőszkunyhóban
Persze má eszembe jutott, pannonringre gyalog ment.
Nem jár, sűrűn, mert üzbegisztán külsőn lakik.
na csak vicc volt.Te jársz csepelre?
Gyere van itt az udvarba egy gs850-vagy a 3hengeres honda 2t melyikel kezded? A többit má nem is irom de hogy yami legyen 250 4 henger 5éve nem volt beinditva ,be kéne.
Én ha motort veszek, akkor akármilyen állapotban is van úgy kezdem, hogy az utolsó csavarig szétbontom. Majd pedig mindent letisztítok, fényeztetek, kijavítok, rossz alkatrészeket cserélem, egy kis reszelés és össze.
Így nincs gond. Vagy ha igen, akkor csak magamat okolhatom.
Így van, de nem is én hoztam fel az ügyet, és tényleg csak annyit hogy a havernak szerettük volna áttenni a blokkját, de sajnos nem sikerült. Csak érdekelt volna a petro mi alapján érezte jónak, mert gondoltam erősebb motorokhoz van szokva mint én. Részemről lezárva az ügy.
Ha magamnak veszek motort az az 1sö hogy átnézem és cserélek benne egy sor dolgot, ha a dugó nem lett volna szétcseszve akkor is tettem volna bele ujat. Legalább ad teljesitményt. Az pedig hogy ,ugy nézett ki gondolom ök se tudták hisz jól ment. Ha veszek egy használt kocsit függetlenül attol hogy mit mondanak a vezérmüszijat azonnal cserélem mert akkor biztos vagyok benne hogy jó. A dugó repedés sajnos az ablakolás miatt elöfordul,nem egyedi. Csak ha szétszeded akkor látszik.
Persze így van, egyébként pont azért írtam a petrónak, hogy nem szemétkedés képen, és remélem el is hiszi, csak nekem most lett viszonyítási alapom, és érdekelt volna hogy mihez képest gondolta így. Ennyi, egyébként nem nekem vettük. Csak egy kérdés volt.
Mi dolgunk!
nem veszed észre ,hogy ki v figurázva a gyors motoroddal?
Helló szaki !
Az észrevételedre én is tennék egy észrevételt ha nem gond .
Mikor hozzád került az említett motor még te is meg voltál elégedve azzal ahogy ment , sőt , még írtad is , hogy erős , nekem így rémlik . Az eladó is mondta , hogy nem tudja milyen belül , stb ..
Ismerem az Árpit már régóta és nem egy szélhámos fazon . Sajnálatos , hogy nem azt kaptad amire számítottál , tudom nem öröm , de néha előfordul , ellenben ezt folyamatosan felemlegetni már kicsit unalmas . Utólag mindig könnyű okosnak lenni .
Ha nem akarod , hogy legközelebb meglepetések érjenek akkor csak darabokban vegyél motort , vagy csak újat , és akkor nem lesz meglepetés .
El vagyok szokva az erős motoroktó!l Örülök hogy jól sikerült a motorod.
Remélem nincs gond, csak érdekelt volna hogy miért gondoltad így?! ígérem több szót nem ejtek a dologról, de az enyém tényleg nagyon kemény lett, alig várom hogy elolvadjon a hó.
Ez a legkevesebb Maestro!
Nem találok szavakat nagy örömet szereztél.
Köszönöm a gumit és a segítséget, még nincs meg a motor!
750-es a terv, azzal milyen -amatőr- versenyen lehetne indulni?
Pfúúj, pedofil!
Köszönöm! A gyárt.időt mindíg nézem! 2 évnél idősebbet nem veszek.
Az jó ár volt!
Igazad van, 3.50-et akartam írni. Az általad írt variációkat, én is próbáltam.
Még nem olvadt ki az ujjaid? :)
Ennek örülök, mert a racsnicimconyon hátul K65 van. Elöl meg K63