Saját válto, és 69-es dugo. Ahengertörésünk véletlenül se ettöl volt. Azért t.csegén p-10 hengerrel is kikerülte az rd-t. Na jo, nem b@sztatlak. Bebizonyitsam Neked, hogy yamahával is végig lehet gyorsan menni a 24h-on?
Volt olyan 24 órásunk, ahol csak az éjszakai viharszünet miatt lett leállitva a motor. Egyébként 24 órán keresztül járt volna. 2 óránként pilótacsere, közben tankcsere (üres tank le, tele tank fel). 20 mp...
Azt láttuk tavaly,hogy volt aki csak minden 2. váltásnál tankolt.Az 1. váltásnál le sem állították motort,ezzel sok időt nyertek.Persze ez az első menönek 10-kg pluszt jelent...?
marmonkanna 2db az 40 ki se kell állni,de hidd el elég az eredeti,
pláne éjjel. Nappal is kibir 1,5 órát de ha van még eredeti bele kell toldani 10cm középre. Másnál is igy van.
Kedves Kisfrecska
van egy régi közmondás akinek nem inge nem nem veszi magára.
Nevek nem hangzottak el . A másik meg ha végigolvasod az ottani irásokat azé rájönnél hogy márc-ba külön megkérdeztem mehetünk e és 10 nappal elötte nem csak x. Nem költök el sokgy csak legye X forintott azé hogy csak ott legyek.Sokba van ha meg eredmény nem lehet akkor minek. Tán Ölbei elmondja nem én mennyi egy ilyen verseny de azok akik itt vannak csanyi Petró is tudja.
Elöbb utobb osszefut a dolog és lessz mecs legalább is akarjuk.
Kedves Dimma!
Minden tisztelettel megkérdezném, hogy nem tartod röhejesnek, hogy a verseny előtt 1-2héttel olvasod el a versenyszabályzatot aztán rájössz, hogy nem indulhatsz a tavalyi motoroddal és ezért a versenyt és a rendezőket pocskondiázod?
A versenykiirás megvolt kb februárban amikor számunkra is kiderült, hogy a tavalyi motorral nem mehetünk...februárban...! El is döntöttük, hogy nem indulunk, mert nincs pénzünk csinálni még egy motort, de ezért nem a verseny a hibás. Elég unalmas már ez a sztori és szerintem magadnak tennél szivességet ha lezárnád ezt az egész sirást, hogy te szegény nem indulhattál a versenyen és milyen szemét mindenki...
Egyébként a 2007 októberi hungaroringi verseny volt az egyik legizmalmasabb számomra ahol a te motorod ellen meccseltem és azóta is várom hátha indultok valahol és megint jól tudjuk magunkat érezni, nem pedig csak a csalósok dumát visszahallani...Remélem idén másképp lesz!
Üdv:kisfrecska
Persze azé mond má el milyen váltó volt benne, meg dugó,meg mekkora, nem véletlen tört el a hengertalpnál, meg azé reszeltetek rendesen, és végül is nem voltál gyorsabb az rd-nél. Kiviláglik egyértelmüen hogy tartotok az rd-töl pláne ha jó gyors emberek is ülnek rajta,szerintem egy old versenyen a világban az rd-homolog az 1975 gyártott motorok között. Olyan ez a verseny mint most itthon mindent másképp csinálnak mint a világban, pont forditva.
Persze van vagy 4-5 az országban azt elfaragni, legalább is én nem is tudom kinek van ,még a forumon nem fordult meg senki. Az ami a garázsba van az 1. Nem fogok a kardomba dölni ha nem megyek.
pláne éjjel. Nappal is kibir 1,5 órát de ha van még eredeti bele kell toldani 10cm középre. Másnál is igy van.
Én mire elkészítettem eléggé megutáltam ahhoz, hogy haverik vagy saját célon kívül másra ne is gondoljak :) :)
van egy régi közmondás akinek nem inge nem nem veszi magára.
Nevek nem hangzottak el . A másik meg ha végigolvasod az ottani irásokat azé rájönnél hogy márc-ba külön megkérdeztem mehetünk e és 10 nappal elötte nem csak x. Nem költök el sokgy csak legye X forintott azé hogy csak ott legyek.Sokba van ha meg eredmény nem lehet akkor minek. Tán Ölbei elmondja nem én mennyi egy ilyen verseny de azok akik itt vannak csanyi Petró is tudja.
Elöbb utobb osszefut a dolog és lessz mecs legalább is akarjuk.
Minden tisztelettel megkérdezném, hogy nem tartod röhejesnek, hogy a verseny előtt 1-2héttel olvasod el a versenyszabályzatot aztán rájössz, hogy nem indulhatsz a tavalyi motoroddal és ezért a versenyt és a rendezőket pocskondiázod?
A versenykiirás megvolt kb februárban amikor számunkra is kiderült, hogy a tavalyi motorral nem mehetünk...februárban...! El is döntöttük, hogy nem indulunk, mert nincs pénzünk csinálni még egy motort, de ezért nem a verseny a hibás. Elég unalmas már ez a sztori és szerintem magadnak tennél szivességet ha lezárnád ezt az egész sirást, hogy te szegény nem indulhattál a versenyen és milyen szemét mindenki...
Egyébként a 2007 októberi hungaroringi verseny volt az egyik legizmalmasabb számomra ahol a te motorod ellen meccseltem és azóta is várom hátha indultok valahol és megint jól tudjuk magunkat érezni, nem pedig csak a csalósok dumát visszahallani...Remélem idén másképp lesz!
Üdv:kisfrecska