Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tomi ha mennénk akkor jönne más is és másik kocsival mennénk azé kössz. cudar idöt mondanak.
Üdv Mindenkinek!
Dimma bá,vasárnap Budapestről indulok a pannonia ringre,ha van kedve, mehetünk együtt,van még 3 szabad hely ezenkivűl.
Hát nemtom, de utoljára amikor jó huszasról beszéltem veled, akkor az valami nő téma volt nem?
Bár mondjuk ennek érkezése inkább az év vége fele, sajnos pont holtidőben várható.. Főként finanszírozási problémák miatt.
Ígyis asszony mindig azt mondogatja, hogy "mi a francnak kell otthonra mégegy roncs, mikor már annyi van és nemhogy eladnám őket".
Az is ütött, mikor a postára mentem átvenni vape gyulát 40k-ért. Bárcsak ne bontottam volna ki elötte a csomagot, mert hát majdnem rosszullett amikor szerinte pár "csavar" meg "vas" volt benne. :)
Nem predátor, hanem penetrátor
Hát ez a piciny cimconynál 112-nél éppúgy van
Miért, van jó 20-as?
Dehogyiiiiis.
Különben, nehogymá komolyan vegyed, mindenkinek a te motorodat mutogatom a videómagosztón, ha a jó huszas mint téma szóbakerül.
Bocs nem tudtam. Ajánlom figyelmedbe a P20 a yeti racén c. video hozzászolásait :-))
Negyedikben ja, és utána még 5 és 6, és egyre csak távolodik
Fritz Racing Company:)
Mi az a FRC? A p20 a 170-et negyediken tolja:-))))
Majd a predátorral!(vagy mi lesz a neve)
De ha belegondolsz, tényleg veszélyes volna ott egerészni 112,5-tel, amikor az FRC yamaha éppen170 körül kikerüli Kisfrecskát, az Ölbei p20 on
Szép, jó napot Urak!

Folyamatosan olvasom topicot és nem is olyan régen mondta valaki, hogy tud olyan embert aki motor papírok rendezése, forgalomba helyezés ügyében végigjárná a hivatalokat, korrekt áron. Ebben szeretnék segítséget kérni, vagy egy telefonszámot vagy egy e-mail címet kaphatnék.

Előre is köszönöm: Norbi

(ennek a motornak kéne a papírokat rendezni):
Frankó! Thx! kár hogy 100ccm+, pedig jólenne egy Simsonos csapat is. Na sebaj, majd jövőre.
9:30-tól van edzés azt hiszem 11:30ig aztán kajaszünet, 12:30meg rajt. Bufé, étterem van, de osztrák árakkal szóval olcsóbb a kifli+párizsi effekt...Aszzony öltözzön fel rendesen (szőrös bugyi stb) mert ha fázni fog akkor nem tudod magad jól érezni (nálam legalábbis ez a helyzet )
Hétvégéről tudna valaki részletesebben mesélni. Mikorra érdemes odamenni. Úgytom 1-2 óra magasságában lesz a futam. Nézőként belépő? Büfé, stb (lehet asszonyt is vinném).
Szar idő nem lesz,csak k.hideg lesz...az ellen meg fel lehet öltözni...gyertek mindenképp
Ha sz@r idö lessz hétvégén akko nem megyünk.
Ja! Sajnos nem tudom befényképezni az eredménylistát- nem szokásom- de talán, 1. 114; 2. 27;
2001-ben vagy mikor 90 sec alatt cseréltünk h.kereket.( az uccsó kör előtt defektes lett. Nincs meg vkinek az azévi Veterán ahol riport van a kukorica kerülgető népi tömegességről)
2007
megvan a spirál hajtó,thx!