Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát a kipu ki lett égetve és már össze is lett hegesztve...nem lett valami szép a hegesztés:P amúgy lángal lett összehegesztve.
A furulyát még nem kezdtem el csinálni anyaghiány miatt. Holnap megyek hozzá vadászni anyagot és utána annak is nekiállok. De a legvégét amit a csavar tart azt úgyis eszergáltatni fogom,szóval mire teljesen kész lesz a furulya az lesz legalább 2 hét szerintem.
Biztos vagy benne
Igen szárazkuplungos mégis alátétezni kellett mert mostmár megcsúszott a nagy nyomatéktól
Az sp szárazkuplungos, csörömpöl mint a villamos, de ezen szerintem valami tuning dekli van
Ez szárazkuplungos, vagy rosszul látom?
Ma elkészült az NSR360 marha nyomatékos még nem nagyon forgattam de 12 be simán beleforog
Nem baj az sem jobb semmivel, kidobjuk utána az egészet4
Sajna xar a fotó!Az olajtartályon rajta az összes cső. A Motul matrica levehető.
Köszi a segítséget a villahíd ügyében. Még hétfőn hívom a bontót, és velük rendezem a többit. Időközben találtam mégegyet, de az már a csutkakormányos verzió. Még nem tudom melyik lesz, de mindenesetre köszönöm a segítséget.
kész a kipu? Bocs mindig elfelejtem a lemezt, holnap okvetlen.
64,25 lehetett, mert a repedt az 64,20 alatt van, a másik 64,21 kb. szerintem olajat nem kapott egy ideig, bár elég kopott is volt.
Ne aggodj, én sem fogom.
Nándibá féle könnyítettet?
:)
az ypvs és az lc uaz van egy két használt dugom ha jó a méret abbol adok.
ajjajjajj...én ezt már nem merném visszarakni egyszercsak letörük a szoknya és akkor aztán az tehet ott bent kárt rendesen.
nem tudom, ez volt az Árpi féle 350-be.Megmérem majd
lc-hez van
Nincs valakinek egy eladó váltókarja rd-hez?Nagyon kéne mert eltörött ,és bontóban nincs, reszelgetni meg nincs kedvem!
Dimma asszem mostanában szervált valami tkr dugót vagy mit, aasszem 12 rugó körül volt.
a henger is jó nézhet ki milyen méretü?
Nincs jobb dolgod? Olyan vagy bakker mint egy óvodás!? Hihetetlen, te tényleg megvagy keseredve...
Rendben meggyőztetek, csak végső elkeseredésbe, mert nincs pénz a havernak a motorra. Akkor kidobom, csak még nem tudom hova!
Hát hová?
A másik kettőn azért nincs vita mert csak egyedül vagy
én még fönn vagyok ezen kívül 3 forumon mond mér kelett neked pont engem megtalálni és mért utáltak ki a másik forumról?