Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocs! Helyesen: BRC.
Ok. Holnap hivlak, ha idöbe hazaérek.
Ha annyira a pannoniára lenne kitalálva, akkor az én egyhengeresem miért nem indulhatott 2006után, és miért kellett volna átalakitani a P-20-at a lecsonak és nekem is 2008-ra? A ds-7 simán indulhatott, és indulhat is, akkor mi a probléma?
"az egyhengerest nem kunszt leverni" Neked mégsem sikerült "csalos" motorral se. :-)))
Már csináltunk volna, de tudod milyen nehéz
oylan szabályokat csinálni, hogy Ölbei meg te ne férjetek bele?

Komolyra fordítva, kb lehetetlen egy másikat is csinálni, és értelmetlen is, ott kell menni, ahol már van race, hogy ne a széthúzás legyen, mert az senkinek sem jó.

Én meglehetősen mérsékelten ismerem a szabályokat, de, ha igény van rá,mert mondjuk keletkezett pár 350 es motor, akkor nem lehetne egy új, olyan kategóriát nyitni, amibe az iylen GYÁRI motor belefér?
Vagy itt megint az abszolutról van szó?
áááhh thx!
Teccettek volna másikat csinálni... :-)
Mennyibe kerül a T.K.R.J. dugó? Gyűrűket milyet érdemes közúti használatra? Lehet, hogy én is bespájzolok.
mert a dt175 uaz de 66-tol kezdödik.
Nézd lehet igazad van de az Mz atya a Bambi se mén Meg a BRC se pedig ezek nevek hasonló okok miatt. Nagy kunsz leverni az 1hengereseket. Pláne ha nincs gyors Mz bár a Fögecó még meg a másik cb nyerő lehet. Aki figyel az látja hogy a meg se született unokám is 2kiloval be van égve. 600e roma meg nem fizet. ez csak rosszab lesz kiváncsi leszek nyárra kinek lessz 2-300kilója 3napra?
Fóton van a motyó, mehetsz érte!
Tegnap úgy rám ijesztettél, Ma reggel elszaladtam a Túza Gyuri bácsihoz furatni! rendeltem ebből a T.K.R.J dugóból 4dbot valahogy meghúzzuk a nadrágszíjat de kiszorítjuk. Sajnos csak kettő van nekik, a másik kettőre várni kell. Az Árpi féle hengerben is, és a másikban is úgy kivoltak verődve az ablakok, egész délelőtt azon izgultam hogy megtudja-e fúrni 65-re, mert T.K.R.J-ből nincs nincs nagyobb. Proxból van 66-os, de az egy huszasba kerűl. Na szó-szó meglesznek az lck. Azért köszönöm hogy adtál volna.
Az nem baj hogy pannóniára lett kitalálva, csak akkor úgy kell hírdetni hogy pannónia megbízhatósági izé, nem veterán megbízhatósági izé. Engem csak az zavar hogy az ország legnagyobb lehetőségeket rejtő rendezvénye nem hogy nincs kiaknázva, de fogcsikorgatva ezen a kőkori szinten van tartva. Ez valójában rosz a szervezőknek mert nincs belőle pénz, a pénztelenség miatt a biztonság és a pálya is elég komoly kihívásokkal küzd, rosz azoknak akik a szigorú szabályok miatt nem tudnak elindulni, és rosz a nézőknek is mert pl. tavaly ha nem hoztak magukkal, egy ásványvizet sem tudtak inni mert nem volt büfé. Azért mert veterán motorokkal indulnak raja, nem kell a rendezvénynek is veteránnak lenni!
Bocs a sok pofázásért, de mivel én is szervezek versenyt és van némi rálátásom egyszerűen zavar hogy nincs felfejlesztve arra a szintre a rendezvény amit megérdemelne.
De,legalább te figyelsz!
egy új közepet esztergáltass a forgórészbe és acél szegecsekkel kicentirozva rakd fel!
Azt a lendkereket íves javítással lehet megygógyítani.
(nagyíves)
Simsonnál, ha üt a lendkerék, idővel szépen eltöri a főtengelyt, vélhetően kifárazstja az anyagot..
ez gyujtás lessz,vagy nem jó kor van a szikra vagy imitt amott van!
na az fsza.
Annyit azé hozzáteszek ez csak pannónia veterán, mert hiába az utolsó szögig gyári az rd az atommá tuningolt p20 a menö. Ez a verseny nekik lett kiirva. Vagy neked meg ölbeinek bántás nélkül.
sohs nem titkoltam, a véleményem bántás nélkül ez a verseny a pannóniáknak lett kiirva.
Az egyik elnökségi tag itt figyel.
ÜDV URAK!
Tudom h nem yamaha
de lenne egy szakmai kérdésem !
nos épül a kawa F11 es cafe raecerem (egyenlőre csak a blokkba kivánok életet lehelni) olyan gondom van hogy beindul és egy pár másodperc után visszarobbant a karburátorba és megáll!
mi lehet az okozója?
Gyujtás? főtengelyszimering v micsoda?VAn neki kb 1-1.5mm előgyujtása is
Esetleg az lehet neki az oka h a lendkerék a szegecsek helyett úgy van meghegesztve és üt kb 1mm-t!Ha igen ezt h lehet orvosolni ki tudja megoldani ezt a problémát?
Előre is köszönöm a segítséget !
Szégyenre nincs okotok,az idén újramegpróbálljuk!
Nem kéne oda sokkal gyorsabb gép,(Jawa) csak egy jó váltó!Oszt GÓL!