Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem van v.mi porlasztóm, megörököltem Kicsiatitól. Hívj fel.
Sajnos nem,talán a fojtott rgv 250 en van 30 as lapsúberes mikuni
Számomra hihetetlen. Te nem tudsz nekem vhsa vagy b 30-at?
Sajnos folyik a kicsi Attién volt próbára
Miért nem , az enyémen 30 fokba van, ez annyi se lenne, de a delo megbir 45-öt is, lásd: brc
V.M.M.!
Nem jó a dőlésszöge folyik és nem akarok szívócsonkot faragni ráadásul az új drága
Azt nagyon össze kéne szedni, hogy megbirjon 2 orát.
Nekem nincs, meg kell kérdeznem a bontost, hogy van-e neki. Miért nem teszel rá vhsb-37-et az van a Vég Janánál. Sz.tem többre mennél vele.
Csak gyárit lehet kapni azt hiszem kb 40000 ért,nincs 38 as keihin PJ karbid
Mit kostál bele egy lamella szet?
Dimma!
Az a percerz 5letem támadt, illetve kérdésem, hogy miért nem indul a csapat a 350-nel a yetin?
Legalább be lenne járatva:)
Majd lefested és ok lesz.
nincs elég áram,egyfolyátba leveri a biztosítékot.
Hát ebben nem is kell...elvégre a célnak megfelel,nincs vele gond.Csak már láttam szebb hegesztést is:)
A másik hengerünk alap méretű, tudod amivel először küzdöttem arrol küldtem a videókat is privátba. Én bontottam szét elsőnek.
nincs 1méretü használt dugom, alapméretü van meg 0,5 0,75,
venni kell mig ocsó mert azt jó drága lessz a prox is meg a többi is ilyen eu mellet.
Elkészítettem amit kértél, ma jönnek át a haverék szerintem holap oda adja a Robinak, és mehetsz érte.
Szerintem a táp nem bírja, régen nekünk is kevés , mindig leverte az automatát.
Miféle CO az, hogy kevés az árama még lemezhez is? :) Akkor mégis mit lehet vele hegeszteni? :) :)
Értem, sajnos csak 1pár kipum van tartalékba, ebben nem tudok segíteni.
nem lett hullámos. Jó lett,csak a varrat lett rajta ronda. co is van,csak az a baj,hogy a ahhoz kevés az áram és nem dolgozik jól...használhatatlan.
kellet is a + nyomaték te se vagy egy nádszál.
Nem vagyok naprakész honda blokkból (sem:) én a fényképről úgy láttam, egy egyedi deklid van.
nem lett hullámos a lángtól? co-val kellett volna.