Magazin
Fórum
Fotók
Videók
Apró
Apróhirdetés
Motoros hírek, tesztek
Fotók
Videók
Fórum
Kérdezz, felelek
Fórum
/
Yamaha RD
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned
B.R.R.C.
Nekem van v.mi porlasztóm, megörököltem Kicsiatitól. Hívj fel.
JRC
Sajnos nem,talán a fojtott rgv 250 en van 30 as lapsúberes mikuni
ŐLTF
Számomra hihetetlen. Te nem tudsz nekem vhsa vagy b 30-at?
JRC
Sajnos folyik a kicsi Attién volt próbára
ŐLTF
Miért nem , az enyémen 30 fokba van, ez annyi se lenne, de a delo megbir 45-öt is, lásd: brc
petro64
V.M.M.!
JRC
Nem jó a dőlésszöge folyik és nem akarok szívócsonkot faragni ráadásul az új drága
ŐLTF
Azt nagyon össze kéne szedni, hogy megbirjon 2 orát.
ŐLTF
Nekem nincs, meg kell kérdeznem a bontost, hogy van-e neki. Miért nem teszel rá vhsb-37-et az van a Vég Janánál. Sz.tem többre mennél vele.
JRC
Csak gyárit lehet kapni azt hiszem kb 40000 ért,nincs 38 as keihin PJ karbid
ŐLTF
Mit kostál bele egy lamella szet?
emzoli22357
Dimma!
Az a percerz 5letem támadt, illetve kérdésem, hogy miért nem indul a csapat a 350-nel a yetin?
Legalább be lenne járatva:)
cibor
Majd lefested és ok lesz.
rochee
nincs elég áram,egyfolyátba leveri a biztosítékot.
rochee
Hát ebben nem is kell...elvégre a célnak megfelel,nincs vele gond.Csak már láttam szebb hegesztést is:)
cibor
A másik hengerünk alap méretű, tudod amivel először küzdöttem arrol küldtem a videókat is privátba. Én bontottam szét elsőnek.
suzu777
nincs 1méretü használt dugom, alapméretü van meg 0,5 0,75,
venni kell mig ocsó mert azt jó drága lessz a prox is meg a többi is ilyen eu mellet.
cibor
Elkészítettem amit kértél, ma jönnek át a haverék szerintem holap oda adja a Robinak, és mehetsz érte.
cibor
Szerintem a táp nem bírja, régen nekünk is kevés , mindig leverte az automatát.
GI
Miféle CO az, hogy kevés az árama még lemezhez is? :) Akkor mégis mit lehet vele hegeszteni? :) :)
cibor
Értem, sajnos csak 1pár kipum van tartalékba, ebben nem tudok segíteni.
rochee
nem lett hullámos. Jó lett,csak a varrat lett rajta ronda. co is van,csak az a baj,hogy a ahhoz kevés az áram és nem dolgozik jól...használhatatlan.
suzu777
kellet is a + nyomaték te se vagy egy nádszál.
emzoli22357
Nem vagyok naprakész honda blokkból (sem:) én a fényképről úgy láttam, egy egyedi deklid van.
cibor
nem lett hullámos a lángtól? co-val kellett volna.
❮❮
❮
…
289 / 1151
288
287
286
285
284
283
282
281
280
…
❯
❯❯
Az a percerz 5letem támadt, illetve kérdésem, hogy miért nem indul a csapat a 350-nel a yetin?
Legalább be lenne járatva:)
venni kell mig ocsó mert azt jó drága lessz a prox is meg a többi is ilyen eu mellet.