Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te milyen egyszerű és kiszámítható vagy , ugye megmondtam , hogy hiszti lesz részedről újra
Lassan az egész fórumra haragszol , pedig nem kellene , biztos nehéz gyermekkorod volt ........ Akarsz beszélni róla ?
Eszedbe ne jusson , hogy berakod ezt a dugót , a repedést nem nézve is csak elrettendő darabnak jó !
Gondolom Prox dugó .......
Pipa!
Én viszont biztosan nem megyek , nekem már a Hungaroringre is vízum kell Azért kösz a meghívást !
Emelett nekem a tavalyelött szétragasztgatott, smirglizett dugóm kb újnak tűnne mellette. Szvsz egyértelműen kuka, kár rizikózni, mert tönkrever mindent rosszesetben.
Jó is volt az, de a mostani azért látványosan erősebb lett. :) Remélem ura leszek a helyzetnek.
Ma vettem új flexiszárat, a 60as hengereket a jövő héten kifaragom, hegesztgetem őket, az előgépmunka már kész van. Meg a be kiömlők ,hőgombák is esztergányolás alatt vannak.
Huuu. Ezt még a kukába se dobnám bele :-))))
Ha még is törik, van, hogy tönkreteszi az alsó görgőt is.
Megéri?
Sziasztok!

Levegős rd-hez keresek membránt.
(pontosabban a rezgő lemez határoló kellene csak)
Ha elmegy még 1-2száz km visszarakom. Így néz ki! Tudom nagyon gázos, de ez van.
Meddig bírhatja egy hajszálrepedéses dugattyú? Gondoltam elhasználnánk ha már kifizettük. Sajnos hobbira idén nem sok pénz jut.
Hű! Ennek én is! Az komoly!
csak örülök neki, hogy GI(joe:) örömmel forgatta 12700 ig ezt a hengert.
Zoli!Én azt hittem hogy a Hortobágyi 9 lyukú híd a világ legerotikusabb építménye de a te 12 nyílású hengered ezt jóval felülmúlja!
elég nagy á vagy te azért jöttél el a másik forumról is!
Csak nem ebben a stílusban! Mi az te gyűjtöd az ellenségeket?
Old!
New!
Janek!Még nem biztos hogy nem megyünk a jégmacira! Jössz ha megyünk?
Elnézést kisMaestro de úgylátom nem szabadalmaztattad a sajtot. Akkor is táccik!
Arra már rájöttem , hogy veled érdemi vitát nem lehet folytatni mert mikor beégsz valamivel akkor jön a személyeskedés , hát legyen
Ezek szerint nem mondták még neked soha mikor cseszteted a népet , hogy szeresd a többieket mint a galambok egymást , elvégre azok is állatok !
A közeljövő Motogp motorjai!
Már elnézést, de a tavalyi 6 felömlős osztott és segédkipus, osztottszívóju membrános hengerét én követtem el
(12 darab nyílás volt a hengeren:)
Tetszik a sajtod+a membrános!Gratula!