Te milyen egyszerű és kiszámítható vagy , ugye megmondtam , hogy hiszti lesz részedről újra
Lassan az egész fórumra haragszol , pedig nem kellene , biztos nehéz gyermekkorod volt ........ Akarsz beszélni róla ?
Emelett nekem a tavalyelött szétragasztgatott, smirglizett dugóm kb újnak tűnne mellette. Szvsz egyértelműen kuka, kár rizikózni, mert tönkrever mindent rosszesetben.
Jó is volt az, de a mostani azért látványosan erősebb lett. :) Remélem ura leszek a helyzetnek.
Ma vettem új flexiszárat, a 60as hengereket a jövő héten kifaragom, hegesztgetem őket, az előgépmunka már kész van. Meg a be kiömlők ,hőgombák is esztergányolás alatt vannak.
Arra már rájöttem , hogy veled érdemi vitát nem lehet folytatni mert mikor beégsz valamivel akkor jön a személyeskedés , hát legyen
Ezek szerint nem mondták még neked soha mikor cseszteted a népet , hogy szeresd a többieket mint a galambok egymást , elvégre azok is állatok !
Lassan az egész fórumra haragszol , pedig nem kellene , biztos nehéz gyermekkorod volt ........ Akarsz beszélni róla ?