Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bele köttök az emberbe holott nem is nektek ír utánna meg egymás szoknyája alá bujtok ?
Főnök ! A tanácsodra gyorsan építek is 1 dupla bölcsővázas 250-es ETZ-t !
az jó sok ennyi nekem is van meg még némi plussz tz stb
És ezt honnan tudod , hogy a tiéd ?

Egyébként talált .
A legfinomabb pasztámmal húztam át , mire bacsomagoltam már látszódtak rajta karcok , aztán kísérleteznem kellett a csomagolással is , hogy ne csak fényképen lásd ilyennek
hozzá 1 td 3
minden oké
nem tettem be a kisérleti ulúhengerers p20-at meg a 3hondát meg asuzu250 gt-ket.
A megelőlegezendő békére való tekintettel erre a hsz-ra most nem azt válaszolom amit szerettem volna .......
Tehát , legutóbb sem kötekedés címén raktam be neked a p20 deklit és komolyan jó kívánságnak vettem amit írtál ! ( tévedtem? )
Pedig azt hittem az a szép forma nyugtatólag fog hatni az idegekre ( az Andriséra és az enyémre tuti )
az az 1 vagy 6 de inkább 8 ha az ypvs is beleszámit
András miért?
ezt te honnan tudod,majd ha én is annyi idős leszek akkor mondhatod,2 az lc széria a tied meg egy szétreszelt széria yamaha mit akarsz azzal!
Hát ha nem bántasz :)))
Jövő vasárnap lesz nem?
http://www.sportmotor.hu/motor...
szeva optikus remélem rázunk kezet a yetin
Ja értem,te azt hitted a Janin ércelődök!
Félreértetted!
Ez az én deknim ami Jani kezei közt lett ilyen gyönyörű!
lecso jónak mondod jönnek a kamposorruak . Jó a Szabó bora, nyert is a menő Mbajnokságot: ti
(lehetőleg) mindenkiazonnalmindent hagyjon abba!

Inkább gyertek ki vasárnap a yetire, lesznek Mz sek, Pannoniások, Yamakkások, jó lesz!
Azt én tudom hogy miért vigyorgok,meg a Jani!
Üdv Gyuri bácsi!
Jaaaa, vasárnap, asszem MZ akarom mondani Pannonia ring:)

Szokásos év elei yeti race, csak most más a neve, de a rendezvény ugyan az.
A Fritz racing csapat testületileg kilátogat asszem.
de ez most szar beszólás volt
má mé vigyorogsz nem 250csepelröl van szó azt a lófarkas cimbivel
kéne egyeztetni
A gjanit meg hagybékén mert többet6 tett a motosportért mint te
:)
Vigyorgok !:))
ugy gondolod hogy ez rád n em vonatkozik.? mit mutatsz fel azt hogy kiakasztod üsbe az lc más is azt mond a hogyí ez f