De mit nem már ? Semmi csúnyát nem tettem , a haver multkor "megtisztelte" Gyuribát , most viszonzásul én is elsütöttem a megtisztelős dumáját , ha már így ki jött rá a lépés
Részemről nincs harag .... csak szeretem ha motorosként viselkednek a "motorosok"
Most jött az infó,az idei 24h.-on csak 250ccm-ig lehet nevezni(3éve hozták ezt a szabályt) és valószínű hogy X kat. sem lesz.Czagany Sanyi, ezt pontosan meg kell érdeklődni Lovas Sanyitól! Úgyhogy egyenlőre, cumi az R5.! Hacsak, nem kerítünk rá két 250-es hengert rapityom. 250-es dugó, gyűrü van rengeteg a Misinek.
én fel tenném a rendszámot de sajna már a vizsgája 2003-ban le járt. már 2 emberen keresztül vettem és azok persze nem íratták át. aki meg a forgalmiban van azt nem tudom meg találni. vizsga kéne rá,de úgy,h ne keljen átíratnom . tudtok valami más megoldást ?
Már megint olyanba ütöd az orrod amihez nem értesz !
Pár apró módosítással megszünnek ezek a gondok az ETZ-nél ( nem a váltó tengely letörésre gondolok mert sztem olyat még te sem láttál ) .
( De ha egész életedben ETZ-t szerelnél akkor se jönnél rá magadtól mik ezek az apróságok )
Viszont, ha valami történik veled a rendszám nélküli motorral, akkor csúnyán rád verik a balhét, akkor is, ha különben teljesen vétlen voltál, és vagy fizetsz esetleg életed végéig, vagy ha ne adj isten meghal valaki, akkor bezárnak, és oylan messze dobják a zárkakulcsot, hogy mire kijössz, már nem lesz semmiylen motor, mert mindneki teleporttal fog közlekedni.
egy jó tanács ilyet én nem csinálnák ,az első rendőr aki ért hozzá ránézésből meg mondja a birs 100000 min de különben a henger talpba van beütve a köbcenti,a vázszám a bölcsőszár felső részén a váznyak elött van!
csáo! van egy 88-as rd 125-m.nem power-s. le vettem a rendszámot róla. az érdekelne hogy hova van bele ütve hogy 125-ös a gép? a hengerben eddig nem találtam....?!
Viszonzásul küldök 1 virtuális ajándékot ( ha sikerül ) :
Részemről nincs harag .... csak szeretem ha motorosként viselkednek a "motorosok"
:)
Pár apró módosítással megszünnek ezek a gondok az ETZ-nél ( nem a váltó tengely letörésre gondolok mert sztem olyat még te sem láttál ) .
( De ha egész életedben ETZ-t szerelnél akkor se jönnél rá magadtól mik ezek az apróságok )
Ha a közelben lenne azért kinéznék .....----*