Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi ez a helyesírási hiba, nem ehhez vagyunk szokva!
Elpasszoltad a 250 et is?
La vagyok sulytva.
A 400, ott be is fejeződött.Tudod írtál róla...Most R5-el próbálkozunk.
Értem. És mit kóstál az ügy? Nagyon karcosak az elemek?Horpadás? A tank rozsdás? És végül: Tanksapka kulcs?
250-en voltak.
Azt köszönöm nem. Most minimális a ráfordítás sajnos. Tényleg mi lett a 400-al, most már ds?
Üdv
Ismeri valaki esetleg Kiss Endre nevezetű úriembert? RD-vel (is?) foglalkozik.
Esetleg gyári kormány,ülés?
Az is érdekel! Ezek a 400on voltak? Mennyire gondoltál a tankért, az olajtartályért, és a műanyag dekniért?
Megvannak,fehérek de az egyik oldal, az olajtartály.Holnap befényképezem,ok?
Ö rá érdekelne.
a két oldal dekni is megvan? Ha igen azok is fehérek? Bocs, csak azért kérdezem mert le akarom fujatni az enyémet fehérre, de a tankod tetszik így.
A 250es tankot külön is eladod?
Feleslegessé váltak,ezért eladók! De vannak, RD125DX, RD2501A2 gyári alkatrészek is!
Rendben is van,nincs is ezzel semmi gond.Csak az" épített"kat.-át nemértem. Magyarul, X-kat. Vagy nem? Csak jóvóna egy idei műszaki kiírás...
Ma motoroztam egy jót, nagyon jól esett! Csak fazer 600-at követni rdvel nem egyszerű! De öröm bodogtá!
Hát, sztem kb. 5 éve 250 a max ccm.
Mégvalami! Az "építettbe" van ccm határ(250)? Az a baj hogy nincs egy idei műszaki kiírás. Mert a tavalyi kiírásban nincs konkrétan ccm megkötés.Jó lenne ha változás lenne időben publikálni,nehogy félreértések legyenek.(Ezt a rendezőknek írtam!)
Szia Sanyi! K2.-be,Yamaha R5 250-el megyünk,membrán nélkül,ha isten is úgy akarja és összejön a motor.Mármint a 250-es henger...
Ha a bexarásjelző kivillan,akkor marad K1.Jawa.(ölő)
Látod ez is jó ötlet , meg is teszem ( bár van aki emlékszik rá fejből is ) !
Írod , hogy a zajszint miatt az széria RD gyengébb a széria P20-nál , erre gyuribá' : "te ezt nem gondolod komolyan hogy a 21-22 lovas p20 jobban ment a 27-32 le rd-nél?"
Erre te : "a nyolcvanas évek végén a p20 leütötte a 78 as 250 rd t de tudom ,hogy az rd a zajszint miatt ami akkor nyugaton szigorú követelmény volt ,meg p20 is jött le a futószalagról 26le is volt meg 19 is" ( sose jött le szalagról 26le-s P20 , azokat mind a kisérletiben csinálták , ha nem tudnád ! )
Gyuribá' : "persze ott voltá,láttad a széria sajnos nem a széria rd-t.
Egyébbként ott a prace forum ha annyira fényezed a p20 miért nem ott.?"
A válaszod : "fényezni ,meg reszelni csak te szoktál,de ha életed végéig reszelsz se mész gyorsabban mint az ölbei , de nem azért mert a pannonia jobb mint a yamaha és azért ne mond már meg ,hogy mit kinek és hova írok!"
Hát ez szöveg értésből 1-es ! Nem megmondták hová írj , hanem kérdezték , hogy miért nem írsz oda ( ami nem zárja ki , hogy ide is írj ! - de azért tekintettel lehetnél az RD-sekre is - )

A kedvedért összefoglalom a lényeget : Olyat írtál ami finoman szólva nem helytálló , rákérdeztek és te mikor már elfogytak az "érveid" elkezdtél személyeskedni ami már nekem is szemet szúrt . Azzal pedig már a többieknek is kezd elege lenni , hogy tovább feszegeted a dolgot , mikor már próbálunk tovább lépni ezen . Eddig fogod az adást ?
Még annyit fűznék hozzá , hogy az internetes fórumok épp erről szólnának , hogy bárki bárkihez írhat , a hangsúly a hogyanon és a min lenne ! Szóval ne siránkozz ha valaki ír neked valamit , de ha nagyon bosszant akkor kapcsold ki a netet
( Miért van olyan érzésem , hogy semmit sem fogsz megérteni ebből a hsz-ból és ismét őrjöngés következik részedről ? Ha tévednék bocs ! )
Petro!Biztos tudod már,hogy ds-7-es hengerrel jöhettek a 24-h-ra.Mi még mehetünk a membránnal is,mert 2-éve azzal megyünk.Úgy van az X-kat,hogy valszeg beraknak bennünket az építettbe.
visszafelé is kellene olvasni a forumot,hogy honnan indult a vita és utána véleményt nyilvánitani!
te meg ne ítélj senkit addig ameddig azt sem tudod,hogy miről van szó és főleg ne szólj bele mert semmi közöd hozzá!
Akkor várj még az okoskodással addig, miért nem lehet legalább ebben a topicban, béke és szeretet?
Ismét kérem, hogy fejezzétek be.
Én nem ezért járok ide.
És ti?