Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

800€.
70/3781912
Úgy tudom lehet itt is kapni ilyen tükröket, csak még ki kell derítenem hogy hol?
Angliában biztos van, ezt angolok találták ki...
meg hivjál.
nem tudok képet kitenni bocs
hondaimádónak
ETS után ez szerelem
Az ETS mindent visz nálam is.
Igen, ilyenre.
Szeretem mikor ily szépet mondasz az ETS-ről
vagy olyanra mint ami az utolsó képen van? bár sztem az már nem olyan formás, van még sok kép ha vkit érdekel akkor még rakok, az idomos képeken is sztem az a tükör van mint a kormány végén sztem
(meghúztam a gázt.és ki akart fordulni belőle a blokk,és még a lánckerék is eltört) Mert ilyen bazi erős
ilyenre gondolsz? mindjárt próbálok még keresni képet de nem hiszem hogy találok jobb szögben lévőt
Hasonló volt némelyik korai Mz-re is szerelve. Kicsit más, de kis átalakítással, még szebb is lenne mint a képen látható szerintem. Vagy pont ilyen kéne?
Bocs még egyszer a felbontás miatt!
Érdeklődnék hogy tudja-e valaki hol lehet ilyen kormány végre rögzíthető tükröket kapni? Vagy van esetleg valakinek eladó?
Ez nagyon penge! Mennyiért veszed ha nem vagyok indiszkrét? Csak azért kérdem, mert most horror eurót venni. Én a levegőst 236ftos euróért vettem.
Olyat még nem láttunk, de ha segítesz megköszönjük! Mondjuk nálunk nagy vonalakban fontos a gyári állapot, mi nem versenyzünk. Egyébként nekem van furulyám csak neki nincs, hátha jól sül el a dolog. Azért1-2 infót megköszönünk.
A legvégén van egy hatos furat, csak ott van rögzítve.
Meg tudnád adni a tel. számodat? Ha nem publikus itt az enyém: 0670 3190699
2 héten belül itthon lesz! Át kéne fésülni a blokkját. Megoldható?
24h.Kunmadaras 2009 07. 18-19. (tervezett időpont)
Miért szivatjátok magatokat? Perforált csö, salakgyapot oszt csá. Jobban is megy, meg nem is megy tönkre.
Azt láttam,hogy a 3 oldalát megroppantott csű a furulyában az egy zsákutca...a vége teljesen össze van nyomva...legalábbis az enyémben úgy volt,mert kiszedtem belőle,meg ha nem lenne ellapítva akkor sok értelme nem is lenne,mert akkor arra menne a kipuff gáz és nem a többi járaton.Elég sok képet tettél fel,nem lesz nehéz leutánozni. még annyit kérdeznék,hogy a végén a tompítás résznél ott az a furat keresztbe az egészen az csak egy sima átmenő furat? vagy ott van rögzítve valami belül?
Neked nem volna kedved jönni racét nézni?
(és elrángatni Petróékat:)