vagy olyanra mint ami az utolsó képen van? bár sztem az már nem olyan formás, van még sok kép ha vkit érdekel akkor még rakok, az idomos képeken is sztem az a tükör van mint a kormány végén sztem
Hasonló volt némelyik korai Mz-re is szerelve. Kicsit más, de kis átalakítással, még szebb is lenne mint a képen látható szerintem. Vagy pont ilyen kéne?
Olyat még nem láttunk, de ha segítesz megköszönjük! Mondjuk nálunk nagy vonalakban fontos a gyári állapot, mi nem versenyzünk. Egyébként nekem van furulyám csak neki nincs, hátha jól sül el a dolog. Azért1-2 infót megköszönünk.
Azt láttam,hogy a 3 oldalát megroppantott csű a furulyában az egy zsákutca...a vége teljesen össze van nyomva...legalábbis az enyémben úgy volt,mert kiszedtem belőle,meg ha nem lenne ellapítva akkor sok értelme nem is lenne,mert akkor arra menne a kipuff gáz és nem a többi járaton.Elég sok képet tettél fel,nem lesz nehéz leutánozni. még annyit kérdeznék,hogy a végén a tompítás résznél ott az a furat keresztbe az egészen az csak egy sima átmenő furat? vagy ott van rögzítve valami belül?
ETS után ez szerelem
(és elrángatni Petróékat:)