Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet odahaza így adod meg a tiszteletet de itt inkább ne tedd , ha nem értenéd mire célzok akkor próbáld értelmezni mit is írtál .....
csakugyan , miért is nem írsz a P fórumra ha ennyire fanatikus vagy ?
Volt is tervbe hogy megyünk nézni de errefelé annyira kuncog a fillér hogy még Magellán se merne útra kelni ilyen messzire.
Sajnálom mert volna mit megbeszélni.Most intézem a sportdokit+licenset. Rom ideg vagyok hogy a 2db. Hringi verseny miatt "N" licenset kell váltani. Egy vagyon!
én megadom a tiszteletet az idössebbnek de azért nem kéne meg mondania ,hogy mit és hova írok föleg ,hogy nem is neki írtam meg neked se!
Valami még kell hozzá szólj!
te mi vagy hogy bele ütöd az orodat abba amihez semmi közöd?
Annyit még mondanék hogy pontos légy, mert nagyban befolyásolja a motor teljesítményét! Nagyon mehet is tőle, és meg is fojthatja. Elég kacifántos a belseje.
na köszönöm a képeket! következik a megvalósítás:) Miután odaírtam a betűket és beraktam a képet csak utána vettem észre,hogy E-t is írtam,amikor annak semmi értelme már mind1. Ha majd kész lesz,akkor mutatok róla képet,hogy milyen lett. biztos lesz legalább 2-3 hét,mert időm sincs túl sok.
Pedig jót tennél a fórumra nézve ha ezt beképzelt gyökér dumát nem itt hintenéd , a másik , hogy meg adhatnád a tiszteletet Gyuribának !
Már csak azért is mert te még a fater gerincében sem lifteztél mikor ő már motorozott
Inkább 19-20- körül.
Holnap 16-18óra között felhívlak a villahíd ügyében, ha úgy neked is jó.
folytatás.
A:35mm
B:184mm
C:140mm
D:35,2mm
E:?
F:20mm
G:37,9m
m
Szerintem nehéz ügy lesz, nem sok rációt látok benne hogy jó lesz, bár nem ismerem a képességeidet.
de kell a 25dx é
Sos!
mekkora szimeringek vannak a kis rd ben?(125)(és menyni)
Na, jólvan, nem kell gyújtás, vagy mivan?
Lessz rá alkalmad ha már ennyit belefecöltünk, bár ez nekünk játék.
Hát csak akkor ha nem lesz tömegverekedés!? Érdekelnének a részletek: Mikor, hol, stb...
most beszéltem a nándival megyünk, holnap hivom a brc is . Te is beférsz elkérjelek az asszonytol?
Nah, tisztelt rd fórum,Petró? frc csapat, Cibor és a többiek, nem megyönk el jetit nézni hmm?
Ha nincs fotó akkor kénytelen leszek élőben megnézni Persze, ha lehet.
Nem reszelek mostanába semmit,kedvem sincs hozzá, csak elmélkedek, meg probálok gyüjtögetni, lehet, hogy ez lesz az ut.so versenyünk a közeljövőbe.
nincs válasz?