Lehet odahaza így adod meg a tiszteletet de itt inkább ne tedd , ha nem értenéd mire célzok akkor próbáld értelmezni mit is írtál .....
csakugyan , miért is nem írsz a P fórumra ha ennyire fanatikus vagy ?
Volt is tervbe hogy megyünk nézni de errefelé annyira kuncog a fillér hogy még Magellán se merne útra kelni ilyen messzire.
Sajnálom mert volna mit megbeszélni.Most intézem a sportdokit+licenset. Rom ideg vagyok hogy a 2db. Hringi verseny miatt "N" licenset kell váltani. Egy vagyon!
Annyit még mondanék hogy pontos légy, mert nagyban befolyásolja a motor teljesítményét! Nagyon mehet is tőle, és meg is fojthatja. Elég kacifántos a belseje.
na köszönöm a képeket! következik a megvalósítás:) Miután odaírtam a betűket és beraktam a képet csak utána vettem észre,hogy E-t is írtam,amikor annak semmi értelme már mind1. Ha majd kész lesz,akkor mutatok róla képet,hogy milyen lett. biztos lesz legalább 2-3 hét,mert időm sincs túl sok.
Pedig jót tennél a fórumra nézve ha ezt beképzelt gyökér dumát nem itt hintenéd , a másik , hogy meg adhatnád a tiszteletet Gyuribának !
Már csak azért is mert te még a fater gerincében sem lifteztél mikor ő már motorozott
A:35mm
B:184mm
C:140mm
D:35,2mm
E:?
F:20mm
G:37,9m
m
Szerintem nehéz ügy lesz, nem sok rációt látok benne hogy jó lesz, bár nem ismerem a képességeidet.
csakugyan , miért is nem írsz a P fórumra ha ennyire fanatikus vagy ?