Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már mire gondoltál Ricsi, tudod nem igen szoktam fotózni,valahogy kimaradt pedig a gyári 350 oldalkocsival nyerő lenne vagy a 11-es az udvarba nem?
Rakhatnál róla fel pár képet. Mostanit is és régit is.
Értem!
Erröl jut eszembe a Nándival kitaláltuk fogunk cimcont fékezni,
sok ugyes gyerek van ott aki nem csak hadovál.
jó lenne.
Laci sok minden van majd hivlak este bocs hogy nem válaszoltam.
Hétvégén biztos vagy reszeled ugyis a cimcont. én is elövettem a minarellit azt amivel a Bregyó ment az Élesen, és rágyöttem milen ugyi voltam, persze vagy 14 forgott .
Má megint? Miért kell ez?
jó akkor majd visszamegyek és megszületek 40 évvel elöbb!
Én is, vagy kétszer, csak nem válaszoltál.
más ismerni és ott lenni az két külön dolog.
BRC barátom igy is hivott de meglátjuk
én nem vagyok annyi idős,mint te de azt tudom amit ennyi idősen tudni lehet ezekről a dolgokról,én sajnos nem dolgoztam a motorkerékpár gy de ismertem és ismerem akiket kellett! és nem v magam
A történet az, hogy a villahid tengelye át van esztergálva. Ha igy is kell , szolj és küldöm.
A név onné hogy közel 5 évig autoztunk is és a suzik mellet volt egy Dimma kasznis pug 1,9 16v is. A furano ragasztotta rám.
Nem tudom a két rd ugrásra vár de lehet hogy a 350-böl td 3 lessz, Mert ha jól értelmeztem az itthoni versenyeken csak 250 lessz vagy 500 4t.
Nézd én nem csak dumálok 5évet ledolgoztam a kisérletibe 6évet meg a Zalkába most lehet dumálni.Bejártam europát a Drapállal Juhossal JuhászKarcsival és még sorolhatnám. Meg a Motorokat is.
ste?
álcázott pannonia p20 téged kerestelek a multkor,te raktad fel a Pistabácsiról a videót ,ki filmezte le?
Télleg!
Nem megyünk le?
Ha másért nem versenytnézni!
No?
Hehe Dimma bácsi, lejöttök az Ice Bear-ra jövő hétvégén ?
Tényleg! Ha nem vagyok indiszkretén,honnan a Dimma becenév?
fényezni ,meg reszelni csak te szoktál,de ha életed végéig reszelsz se mész gyorsabban mint az ölbei , de nem azért mert a pannonia jobb mint a yamaha és azért ne mond már meg ,hogy mit kinek és hova írok!