Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fényezve is volt az már, én inkább ráfényeztettem a matricát.Nem semmi hogy áldoztak rá annyit, valami 30 000ft körül jön ki az egész.
Nem ez egyforma, még a 350-el is.
ilyen furuját nem lenne nehéz legyártani még házilag sem
ha tényleg jó akkor jól jársz vele az enyém 90 nél 4 litert fogyaszt de tud 8 is de akkor 3szor jobban megy mint egy 250 mz
ez a jawa se lehetett piskota 69 ben 270km 80le
Ez megér ennyit és le is tettem érte az előleget
gyerekek ez simán megér 200 at ha tényleg jó, két dugó 50 eft csak bele
Na erre aztán már nem is hasonlít:P de az enyémen látszik,hogy az eredetileg ilyen hosszú volt. és a lyukacsos résznél ugyanolyan átmérőjű mint az egész.nem lehet,hogy évjárata válogatja?!
csáó.keresek 125ös,rendszámos,lehetőleg 93-nál fiatalabb motort,normál állapotban 200-230e ft körül.
Nagyon szép a hangja is, húz is ahogy húznia kell, fékek tökéletesek, indul könnyen,és minden működik rajta!Látni is és hallani is rajta hogy törődve volt vele és nincs széthajtva mint a legtöbb motor
Nem hoztam el bár fájt érte a szívem!Először el kell adnom az xt-t és abból a pénzből fogom tudni megvenni az rd-t!Kipróbáltam nem nagyon érdekelt hogy hideg van
Igen jól néz ki! El is hoztad? Tudtam hogy fel van újítva. Tényleg mentél vele ebben az embertelen időben. Bár arrafelé lehet hogy jobb idő van.
Hello cibor!
Az Rd teljesen fel van újítva, minden ki van cserélve benne, és még szépen is néz ki! Beleszerettem azonnal!
Na így néz ki a gyári furulya egyben. Meghajtó lemezt majd bányászok neked, csak nagyon sok alkatrész van rápakolva a kerekekre.
Szevasztok! még kép a motorról .
akkor nem sok pénz felújítani!Köcce az infót hálás vagyok érte!Holnap jelentkezek!Jó éjszakát
Majd holnap írj hogy milyen a gép!
Nálunk itt 5000 a 2 fúrás, és 2x8800 a Gyöngyösi dugattyú /db.
Borsodban lakom Sárospataktól 20km-re!A motor pedig a szlovák határhoz van közel, Ináncs-on van a motor!
Jah azt még elfelejtettem megkérdezni hogy mennyibe kerülne ha dugót ki szeretném cserélni és hengerthónolni?
Honnan mész megnézni? Legszivesebben elmennék veled!
Na jól van te ügyesebb vagy, igen ez az! Nyomon követem amelyiket csak tudom.
Akkor jó ha láttad, úgy hogy valószínű fel lett már újítva. Bár azóta széthajthatták már. Az a lényeg hogy ne csörögjön! nekem van ilyen motorom, és minimálisan zörög éppen hogy.