Igen, ez nagy falat! Állítólag,2009-töl az EU.-ban akinek" feketeöves " jogsija van(rendőr,mentős,tűzoltó,stb.)bizonyos óraszámot kell vezetnie,zárt pályán.(nem rutin pályán) Ezért is kéne,lehetne nagyban gondolkozni.Megyeszékhely volnánk,miért ne itt létesítenének-nénk,egy ilyen pályát!?Ezt is meg lehetne lovagolni. Hol gondoltad a kisebb pályát?
Köszönöm a képet! Egy kicsit hasonlít a Hungaroringre. A hossza 5km, és boxutca, 15 méter szélességben?! Ez tényleg sokba lenne. Én egy 1km hosszú 8-10 méter széles pályára gondoltam, mellette kis bódéval...
Egy kisebb pályához meglenne a hely, de ez nem férne el oda.
Józsa tényleg nem jó, az ürgék védettek, még kutyát se lehetne ott sétáltatni.
Tudna valaki sgíteni nekem hogy hogyan lehet a rd-men a powert állítani mert így kicsit gyengus a moci!A régebbi dt blokk van benne (86-os) és elvileg eből elő lehet 27 pacit varázsolni a mostani 21 helyett.
A Kunmadarasi reptéren, látszik a 24h.-ás idei és tavalyi nyomvonala a kifutón! http://maps.google.com/maps?f=...énháza,+Magyarország
&daddr=Ismeretlen+út+to:Ismeretlen+út+to:Kossuth+Lajos
+utca&hl=hu&geocode=%3BFYWyyQIdzQ0AAQ%3BFQCdyQId5gkAAQ%3
BFXmYyQIdpiAAAQ&mra=mr&mrcr=0&
Egy kisebb pályához meglenne a hely, de ez nem férne el oda.
Józsa tényleg nem jó, az ürgék védettek, még kutyát se lehetne ott sétáltatni.
Melyik volt a legkorábbi P 20 amiről tudsz , és melyik amit láttál ?
&daddr=Ismeretlen+út+to:Ismeretlen+út+to:Kossuth+Lajos
+utca&hl=hu&geocode=%3BFYWyyQIdzQ0AAQ%3BFQCdyQId5gkAAQ%3
BFXmYyQIdpiAAAQ&mra=mr&mrcr=0&
Valaki nem akar velem cserélni? Simson schwalbe blokkot ("turbós")szeretnék cserélni SB51 4 sebességesre. Ráfizetnék!