Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Szlovákok is léptek!
Elég fél tárcsa is!
Igen, ez nagy falat! Állítólag,2009-töl az EU.-ban akinek" feketeöves " jogsija van(rendőr,mentős,tűzoltó,stb.)bizonyos óraszámot kell vezetnie,zárt pályán.(nem rutin pályán) Ezért is kéne,lehetne nagyban gondolkozni.Megyeszékhely volnánk,miért ne itt létesítenének-nénk,egy ilyen pályát!?Ezt is meg lehetne lovagolni. Hol gondoltad a kisebb pályát?
linkÉrdemes megnézni!
Magáért beszél!
Köszönöm a képet! Egy kicsit hasonlít a Hungaroringre. A hossza 5km, és boxutca, 15 méter szélességben?! Ez tényleg sokba lenne. Én egy 1km hosszú 8-10 méter széles pályára gondoltam, mellette kis bódéval...
Egy kisebb pályához meglenne a hely, de ez nem férne el oda.
Józsa tényleg nem jó, az ürgék védettek, még kutyát se lehetne ott sétáltatni.
Akkor ha jól értem 64-es volt a legöregebb és te láttad .....
Akkor leközelebb én kérdezek oké? a válasz 64 !
Tudna valaki sgíteni nekem hogy hogyan lehet a rd-men a powert állítani mert így kicsit gyengus a moci!A régebbi dt blokk van benne (86-os) és elvileg eből elő lehet 27 pacit varázsolni a mostani 21 helyett.
IWATA , jelentkeznék egy kis okításra !
Melyik volt a legkorábbi P 20 amiről tudsz , és melyik amit láttál ?
Bocs a minőségért,lekakaózásért!
minimális volt a differencia, és hozzá is lett fúrva.
A Kunmadarasi reptéren, látszik a 24h.-ás idei és tavalyi nyomvonala a kifutón! http://maps.google.com/maps?f=...énháza,+Magyarország
&daddr=Ismeretlen+út+to:Ismeretlen+út+to:Kossuth+Lajos
+utca&hl=hu&geocode=%3BFYWyyQIdzQ0AAQ%3BFQCdyQId5gkAAQ%3
BFXmYyQIdpiAAAQ&mra=mr&mrcr=0&
menyi az az eltérés mivel a yamaha 5századra van illeszve.
Ha tényleg jó akkor kérjük!
amit eszel iszol
ok
Úgy volt hogy az idén lesz yungtimer kategória is,Az LC.-vel abban akartunk menni de még old is alig volt.Erős blokkja van nyugi!
ok
ha haverodnak most nem lesz pénze akkor nekem ráér egész tavaszig, csak amiket megbeszéltünk azokat ne add el senkinek
Holnap megyek hozzá, és megkérdezem mennyi lecsója maradt a javítás után!

Valaki nem akar velem cserélni? Simson schwalbe blokkot ("turbós")szeretnék cserélni SB51 4 sebességesre. Ráfizetnék!
igen, én volnék, most nem rég kérdeztem de nem nagyon kaptam választ, haverod tud majd jönni?
Most néztem neked kell a kormány és a többi...