Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez egy ujabb szörny!
Az innen nem látszik,de oké!
A P20 VASHENGER 4 FELŐMLŐVEL PROX HŰVELLYEL SEM VERSENYKÉPES? Ismered a Lachnert neki van aluhengere ,de nem biztos,hogy eladja de azt tudom h 2002 környékén öntetett aluhengert a csepel művekben!
Yes,yes,yes,!
Ez ,az a RA31 amit te tetté fő!125-ös!
Az ilyen yzr 250 verseny yanusival vannak szerelve és verik az r1 185 le t a pályán!
Ez yzr 500!
Váááááá
Akkor Holnap este?
Ez biztos, mivel 2008-at irunk. Donornak inkább az mz-et nézném meg
gyere ma én is fél6ra értem haza
jaj!
Dolgoznom kellett, nem voltam netközelben.
Holnap du?
ölbei itt a minta ez egy pár évvel korábbi
faragjak
csak betenném a vitrinbe
Ha a Maestro még farag egy picit az RD.-n,így fog kinézni!
Még egy szörny 68-bó!
E má jó!
Itt a szörny blokkja!
sulycsökkentés miatt van kifurva akkor még nem volt ismert az alamonium kormány.
mzolinak van dx 125 bringája töle kérdezd mi pénzért válik meg töle.
teljesen igazad van 82-be utoljára 350 és a mang nyert kawával. igen 81-be duplázott.
Ha valaki nem látta még a youtube n AddedArrancada RD 135 vs XT 600 az nézze meg az olaszok mit csináltak az rd 135 ből.
Jól látom? Baloldalon van a fék?A kormányon azok a lyukak azért vannak hogy ott törjön,ne tőbe?Ördögi szerkezet!
Gyurábá' , itt most kicsit elvesztettem a fonalat :-O Ha a 3501 350 akart lenni akkor a válasz nem , 250 és 500 volt 1985-ben ( akkor már nem volt 350 ) , 250-350-ben asszem T Mang duplázott utoljára .
Sziasztok!Nincs véletlen valakinek 2 db furulyája RD125DX kipufogóhoz elfekvöben? Mert ha esetleg van és nem tart rá igényt én szivesen átvenném:) Elöre is köszi!