Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jol tudod jani 3501-500ccm be.
hát persze gyere olyan 5-fél6 felé
Valamikor átmehetek a blokköntvényért?
Azannya, télleg!
nem Freddy, hanem Freddie ahogy te írtad:)
hogy göndör ur.?
igazad van borszasztó komplikált szerkezet volt. De ha ment abba az idöben akkor mint a raketta.
Inkább maradjunk a Freddie Spencer-nél ( "Fast Freddie" ) úgy tudom ő volt az utolsó aki két kategóriában volt Világbajnok egy évben ( 1985 )
a többi része meg egy veszett ügy:)
A fordulatszám figyelemre méltó.
Kenny, Lawson, stb
OKÉ!
Freddy Spencer, tisztelettel.
Ha valakit érdekel lépjen át a Motorland - Fórum ra a 2t a téma.
Az nem nagy szám, 83 Freedis P honda ns 500 a is volt ennyi le.
Az az igasság, de csak neked mert látom hogy, az rd a minden mint nekem 1996 ból szószerint idézem Kenny R az álmom egy ötszázas ,kicsi,karcsú, v3, a legmodernebb technikával felszerelve , a cél a 115 kg és 175 le volt.,EZ A MOTOR TWR FORMULA KÉNT LÉTEZETT DE A MÉRÉSEKRŐL NEM BESZÉLTEK DE BRUTÁLIS LEHETETT. A yamaha tény ,hogy párhuzamos 2hengeres a legjobb volt a világon de akkor tájt már nem vették olyan komolyan a 2t, hanem 4t fejlesztették. A honda később csinált 2t de a végére jobb lett, viszont a yamaha 4t ben lett jobb.
csak rövid, de majd lessz hoszab is igaz jövöre. Má nekünk is fel kell állitani egy 50 fös gárdát, igaz Ölbei,azt lessz mit nézni. Nem basztatni akarlak de azért az is széthullik má.
Az edzés sokkal élvezetesebb vót mint a race. Janiról is vannak jó kockák. Még tőtök fő, csak rossz a minősége!
betonon van verseny nem vizen
Sport Motor, Videók:Máriapócs Free practice
Pedig van! 2000köbcis 200le V6-os kétütemü v.mi hajomotor és rengeteg van belölle. Én csak a fötengelyét láttam, éppen ugy néz ki mint a wartburgé, csak sokkal nagyobb, és minden csapon két hajtokar van.
elfelejtetem du visszahivni a mitot de holnap megteszem.
race csak a pont jött át
azt azé nem mondanám az összes v2ütem mind 2ftengelyes azé volt kenny, réni. meg a suzi is 2ftengelyes
Jó a kép csak a két főtengely nem tetszik, tudod 83 Freedis a V3 ns hondával lenyomta a yzr 500 at,nem jó konstrukció.