Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

miért akarsz fuvókázni? a szivatónál van beütve a tipuskod.
kéne egy kicsivel több ló is a váltó má jó.
Ez Örkény és ott MZ.-el megy a Zsombi 1.28-at.Én az RD.-vel 1.38-at bírtam menni mert folyamatosan dobálta a se bességet,fordulaton.
bambi ez nem örkény?
Igen az enyém a gs az rd-ket is el akartam adni de meggondoltam magam inkább veszek még!
Valaki meg tudná mondani nekem,hogy a 250-es Lc-n melyik tipusú mikuni van? Fúvókázási táblázatom már van,de a karbimról nem tudom kideríteni,hogy melyik tipus. Előre is köszönöm a segítséget.
üdv: rochee
Egyszer teszteltük a panonringen,ott1,26-et ment vele a zsombor.Csak a 24-h ra készült,a tank is egyedi 23literes a lámpafej a teszt miatt nincs rajta.De sajnos nem jött össze a pénz az indulásra,és darabokban eladtam.:-(Az első kerék az két darabból van(pannonia mz) a hátsó az teljesen mz az egész,csak fordítva van be rakva.
Nem is tudtam hogy ilyennel is ment a Zsombi!A gyári drótküllős kerekeire vevő volnék,feltéve ha megvannak!
Tiszta P20M
szia bambi látom idetaláltál. épp ideje volt.
24h-ra készült anno
Garázs látkép
Helló! Mi a helyzet a levegőssel? Van már töltése?
Ha sokat ment megette a kuplungot és csúszni fog ,a lemezek hulámosak a lamella kővé ég jól nézd meg összerakás elött.
helló ! rd 56 első racing
Tied a videón gs 500 ? Te árulod az rd ket a 4t jobban fekszik?
Lehet pont méret,hő,benzinálló gumigyűrűt kapni de azért van a 2-2 csöcs hogy ne forduljon el.Elég spec!Yamahánál 6000.-/pár.
azé van mit csinálni hogy race legyen belöle. Föleg zolinak én csak nézem.
ezzel is gunit akarsz égetni, ha nem versenyezni kell a szériánál hasra nagy mázlival tudsz csinálni, a tuning vsövek a neves gyártoktol 700-800eu. az ypws meg 29-31k? 59 le nem elég?
Akkor az kuka!
A sárgának meg vannak a papírjai a ypvs osztrákból van. kéne valami jó kipufogó de nem tudom mennyibe kerülhet.
egyiken sincs rendszám? csak gyüjtöd
majd remélem lessz energia és as padon kiderül, 39le volt lehet hogy most 20 a fene tudja. van még tartalék benne a reszelésre.