Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mert igy nincs értelme. Láttad a videon, az elsö körben már egy célegyenest kaptak, a többiben a Gábor csak bohockodott. Mindenkinek egyformán hideg van, és az 2,5 ora, és ott lehet derbizni a mostani nagyköbcis racékkal.
Gondolni sem mertem hogy hátul is tárcsás!Ez szuper!Hát persze hogy elmegyek és cserébe viszek neked egy hátsó pár Marzocchi telót,ha elfogadod!?
Lehetnek eltérések hál isten, mert az a váz elég szerencsétlen.
és az miért baj viszont hidegbe nem megyünk.
kép? vizpumpa rajta?
+grab the flag+ szolvák bajnokág, bár az elsön nem megyünk, mert ott csak a 350-be engednek indulni.
az mind olyan
Igen csak egybe van a két henger, és a hengerre nem csavarral megy a kipu hanem rugós.
de akkor mindennek korhünek kell lenie
Már nemtudom,valahol (USA) árulták ezt a gépet!?3000$
gokartozni fogunk arra az embereknek több pénze van meg 14 verseny, motor oda is kell.
itt meg ha 3 rendes pályán. egyébbként a 350-est hátvédnek szánjük. Bakos Ricsi találoan megjegyezte lessz trilógia ala 250rd meg nándi a paddal hogy készül. nem basztatásképp.
Halálossan,ha meg lessz rá a lové, februárba a yetin már azzal megyünk, a Mann szigeteken pedig nem is indulhatunk mással (gyári versenymotor v. annak a replikája)
Laci most komoly hogy az M mel akartok indulni?
Idén is volt sok, jövöre is lesz, csak el kell menni.
a suzi 250 hátsó dobfék majdnem ilyen bár megjegyzem futómü is kell de paci az több motorversenyezni akarsz.
Az enyém hátul is tárcsás. Ha eljössz és kifüzöd, a tiéd lehet ingyen.
honnét vetted ez a "P20" képet
ötlet nekünk is van de kérdés ha ilyen marad ez az egész lessz e rávaló, meg nekünk kishalaknak verseny, mert mindent lehuznak. Bár idáig se állami büdzséböl ment az egész. azért a nándival tovább dolgozgatunk szép nyugiba hátha nem a fal mellet rozsdásodik el az egész.
Várok türelemmel a képre de az a nagy igazság hogy nekem csak a két kerékagyra lenne szükségem. Át szeretném fűzni valami ilyesmire.:
Öneki elhiheted.
cserélj trafot bár melyik cdi gyujtásos 4 ütemü dupla trafo jó rá. bár én a fekete dobozra gyanakszom van itt két yamaha is mindkettönél az a bibis.
Már félig kész az öntömintám, csak mindig van egy jobb ötlet, és nem birok a végére érni.
Jó tudom, csak humorféle volt:)
annak még az a blokkja mint az rd-nek de blokkszám nem ds7 hanem 4A1 és a hengeren a szám is 1H 401-es tegyél már fel egy képet mi van meg rajta.