Zsombi még mondott egy olyat,hogy neki a ypvs 350-en egyszer zárlatos lett a gyújtótrafó és terhelésen kihagyott,de alapjáraton neki is tökéletes volt,de szivatóval neki is ment rendesen a motor.ez létezik? tapasztaltál már ilyet?
hát akad de ez a yamahás forum és a rracéra meg nem megyek fel 1-et még a kedvedért. ja mig el nem felejtem vagy 8 embernek csináltam a forgotárcsás 125 Mz jét van rola egy két füzetem,de titkos.
Szia Laci!Legszivesebben guzzi hengerekre cserélném veled de sajnos olaszban sem találtam.A G.Janinak van 1 pár+1másik Debreceni srácnak de ő sem adja el!Sajnos!( Én vagyok, akivel tel. beszéltél henger ügyben.)Képet tudnál feltenni a kerekekről?
isten hozott ölbei kolléga teszek neked képet ami azon a versenyen készült aminek annyira lelkendeztetek.
van itt egy szép forgotárcsás kép nézted? remélem megismersz bár nekem most is sok hajam van csak más szinü. speciáll a Szabó bregyó ment itt.
Szerencsére már megtaláltam egy régebbi belinkelt fúvókaméret táblázatot. Hát összeraktam a motort,ugyanolyan mint régen:P alapjárat tökéletes,úgy a fordulatot is elég jól veszi,viszont amint sebességbe rakom és elindulok vele
olyan mintha kihagyna a gyujtás,(rángat,néha megindul,néha visszaesik a fordulat,de szivatóval normálisabb,viszont 100,hogy nem szimering,mert az is új)pedig az már csak nem,mert már az egész motoron ki lett cserélve minden.Gondoltam veszek normál bele való méretű fúvókákat,hozzá való hőértékű gyertyát és talán jó lesz,csak nem tudtam mekkora fúvókák kellenek. Vagy van más ötlet erre a tünetre?
van itt egy szép forgotárcsás kép nézted? remélem megismersz bár nekem most is sok hajam van csak más szinü. speciáll a Szabó bregyó ment itt.
olyan mintha kihagyna a gyujtás,(rángat,néha megindul,néha visszaesik a fordulat,de szivatóval normálisabb,viszont 100,hogy nem szimering,mert az is új)pedig az már csak nem,mert már az egész motoron ki lett cserélve minden.Gondoltam veszek normál bele való méretű fúvókákat,hozzá való hőértékű gyertyát és talán jó lesz,csak nem tudtam mekkora fúvókák kellenek. Vagy van más ötlet erre a tünetre?