Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönjük Maestro!
A 125-ös projekt most C vágányra került!Kiput az enyémre is kell télen fújni,arra akarok hangtompikát.
Kéne rá egy pár tompitó mérés szerint is jobb ha rajta van.
jól van intézem.
Ők, már visszaigazolták indulási szándékukat, a Finta Béla emlékversenyre!
Gumi okt.be kell majd!Rossz tankot szétvágunk!Az ülés fontos lenne! Tökéletes az olyan,amit én vittem.
még nem hasonlitottam össze de biztos uaz.
hát nekem van egy pár fedelem , majd megnézem van e rajta kerék. A simering ha jol emlékszem egy danamit házba van a petró megbörözi a 10x25öst egy alu gyürüvel.
De ez a műanyag fogaskerék, illetve a vízszivattyú szerintem megegyezik minden vízhűtéses típuson. Mert az enyém típusszáma 31K és mégis 4L0 van a fogaskerékre írva. Az pedig a sima LC típusszáma. Javítsatok ki ha tévedek.
5 fog le van törve róla. A szimering meg átereszt. Az előző tulaj nagyon elhanyagolta a gépet. Vizes, habos volt az olaj mikor megvettem és hazajöttem vele.
Biztos fognak nézni a szimering üzletben, hogy 10x31-est keresek. Valami japán méretezés lehet.
megtudom hogy van é ilyen ülés minta tank az van azt csinál de kell bele a tanksapka fogadó meg a benzincsap fogadó meg a szuszógóhoz az alap amit belemüanyagoz a tankba, mielött összeragasztja a tank olyan 20lepedö. holnap megkérdem. Gumi?
mi van a kerékkel? szimering vagy gyári vagy nézel itthon valamelyik csapágy boltba.
A Ringre kell majd!Szólok ha kell!Ok?
Fekete öves mágnesemberem rajta van a dolgon! Ő is a robogós cuccok között keresgél!Lesz megoldás!-Viszont! Az emlékverseny után,(mert ott még megy az RD.amiről írtam) mikor vihetnénk el a blokkot okosítani a Maestrohoz? Én már tudom! Visszük a Ringre okt.17-18.-án és megbaszéljük,számszerüen is a dolgot ha lehet,fehér asztalnál.Viszont!Máris kéne 1 ülésidom(TZ.) mert már azt szeretnénk ráfaragni a Pócsi versenyre!Valamint,lehetne e csináltatni egy ejesmi tankot?
Hol tudok szerezni YPVS vízpumpájához szimeringet, meg műanyag fogaskereket.
A képen az 3 és 5 számú alkatrész.
beindult a gyujtással a bringa.
k65 3x18 16100-3,5x18 19760 van raktáron 3ill 2db.
Na me nekem mindég volt ha kell.
Az rsw-t csak rendelni lehet.
megnéztem mind a 2-be létezik majd ma beugrom hozzájuk.
milyen méret? 250-re ma megnézem. Van a boltba robogó gyujtásod nézd má meg hátha van hasonló mint az rd-n elektronikát meg nem nehéz csinálni mivel a babetta gyujtásba benne van.
Csak a kíp maradt le!K44.-K65.
Ilyen e!
Üdv Maestro! Van infó arról hogy a Gummaker-nél van még RSW.?
Persze a saját ellenségem, vagy a pénzemé nem vagyok. Csak kár hogy ezek a motorok a nem hozzáértés miatt mennek tönkre.Én sem értek annyira hozzá mint te, de arra odafigyelek hogy ami kell neki azt meg kapja. az milyen hogy egy két ütemünek nincs semmi füstje? És persze ezt nem veszik észre. Na mindegy majd rendbe hozzuk. holnap megyek a Bandi bácsihoz a levegős főtengelyéért. A szezon végét azzal akarom lemotorozni.