Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én a magam részéröl csinálom egyszerübb olcsobb és magamra szabom. álljak rá a gyártásra, van gyári is de csak 1. most jöttem a melobol reggel 7kor kezdtem holnap dettó.
Majosházán nézted már? Merthogy mostanában elég jó árakat mondanak.
Én is égen-földön ilyet keresek.
Esetleg volna e ilyen, 34-es szár-ra?
Maestro! Akár ilyen ülésidomot is tudna csinálni az üvegszálas ember? Honda CB.250-re.
Szárazos csak MZ.+X.+Supermoto-s van!Remélem még kerülnek elő jó képek...
Köszönöm a képeket. Bár jobb lenne valami szárazos, mert ez így kívülről elég siralmasan mutat...
Ööööö, izé mégnemtuggyuk
Geiger Jenci.
igen! ha a turo rudi vezirre gondolsz együtt nöttün fel, és mi voltunk az alapito tagok 1985-be az MHSZ tura motoros szakosztálynak debrecenbe!régi szép idők
A kétbetűsöktől sokat lehet tanulni!
Most küldtékezeket!
szoltam má a fiuknak tegyenek be egy panelt mert nem tudom feltenni a normál videot hogy a szar yamaha hogy szól.
persze a geiger jenciröl van szó oké
lecso áruld má el szept végén a ringi edzésen mi állt meg? ftengely vagy a dugó?
ki az a jenci?
ez csak neked uj hallom jó haverja vagy a turó rudinak .
Csak naked...
Khmm.
http://www.sportmotor.hu/motor...

Öt perc negyvennél.
A Jenci ezt nem látta még.
most találtam ezt az oldalt!lehet,hogy csak nekem új,de aki nem ismeri megéri meg nézni!jo nyálazást! www.classic-motorrad.de
Jó volt ma elbeszélgetni az 50-60 körüli korosztállyal, a Pannóniákról, van akinek 5-6 db van. Jó érzés volt hogy annyira nézegették az rd-met, és pozitív kritikákat kapott.
Ma a Polgárdi börzén megmutattuk A Geigernek hogy veszi a Lapot egy YAMAHA RD 250 LC. Utána rögtön távozott.