Lehet,hogy így van,bár én még nem hallottam ilyen "átmeneti"típusról.Távol áll tőlem,hogy bárkit is gyanúsítgassak,de tudjuk,hogy ezelőtt kb.15-20évvel,bármilyen járművet össze lehetett építeni.többek között ezért is találták ki az eredetvizsgát.Sőt tovább megyek,barátom tavaly helyezett forgalomba egy Aprilia RS250-et.Normál 60 le-s változat .Ez a motor úgy került forgalomba,hogy most már létezik egy olyan RS250 is ami az A korlátozottal is vezethető.Ha jól tudom most 35LE?Eddig ilyen típusa nem volt az RS-nek,most sincs,de csináltak papiron egy ilyet.Hiába nincsen bent egyetlen katalógusban sem amit a KPM használ.Most lett ilyen is.Pedig ilyen RS nem is létezik a valóságban.Szóval ha most lehet huncutkodni,akkor 20 évvel ezelőtt a csillagos ég volt a határ.
Alvázszámhoz motorszámot gyártani nem olyan nagy ügy,főleg akkoriban röntgen sem volt és a hatóságokat nem igen érdekelte,hogy létezik-e ilyen típus v. nem.Papír volt hozzá,ezzel le voltak fedve.
Persze nem azt mondom,hogy nem létezhet ilyen modell,én még nem láttam.
Annó beszéltem a motor gazdájával, és mondta hogy 4L0 a motor kódja az YPVS blokknak, és stimmel a vázszámmal. Ez a két modell közti gyári öszvér, és ha ez tényleg így van ahogyan a gazdája állítja, akkor igen nagy ritkaság.
Bocsi Péterbá,hogy nemvettem fel a telcsit, de nem hallottam a géptől.Hívtam utánna vissza,amikor megláttam,hogy csörgött,de gondolom akko mán csajozni ment
Ez egy gyűjtő számára érdektelen motor.LC karosszéria,YPVS motor.Öszvér,nem eredeti állapot.Még eredetiben is húzós lenne az ár.Megnézném,hogy ki veszi meg.
Szép napot mindenkinek!
Még mindig eladó az RD350 YPVS!
1984-es, friss műszakival, majdnem új lánccal, friss olajcserével, szinte vadiúj gumikkal. Irányár 399.000Ft, most 300.000Ft-ért odaadnám.
Alvázszámhoz motorszámot gyártani nem olyan nagy ügy,főleg akkoriban röntgen sem volt és a hatóságokat nem igen érdekelte,hogy létezik-e ilyen típus v. nem.Papír volt hozzá,ezzel le voltak fedve.
Persze nem azt mondom,hogy nem létezhet ilyen modell,én még nem láttam.
le se irom hogy ez mennyi volt de böven a tied alatt 100 alatt
Leírnád az amm.tamas@gmail.com-ra a véleményed az általam árult RD 350 YPVS-ről (többek között a reális ára lenne a kérdés)?
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Még mindig eladó az RD350 YPVS!
1984-es, friss műszakival, majdnem új lánccal, friss olajcserével, szinte vadiúj gumikkal. Irányár 399.000Ft, most 300.000Ft-ért odaadnám.