öreg felmásztam a padlásra van 2 gt váz az 1-be van lengővilla és elsövilla?
de most mi lessz messze vagy, én meg el vagyok havazva,mindég van valami. mire kijutok du van azé lassan haladok de menni kéne már kakucsra,de a levegös350 meg a ftengelye dobozba.
Igaz, hogy csak tartalék állományba került a tavalyi gépem, de azért nem lett elhanyagolva és a biztonság kedvéért, hogy ha a Bregyó kapitány vissza szeretne vágni az elmúlt versenyekért azért kapott némi cserét-módosítást a gép,ha 250-esselnembírnékelvele Fék, első-hátsó futómű, CDI, power vezérlővel, membránok, karburátorok, kipufogó, áttétel a Ringes gyorsulási versenyekre.
főleg,ha 250es és egyhengeres,meg ha elegendő hosszúságú egyenesek állnak rendelkezésedre .bár ha a bregyó megborotválkozna,meg levágná a coppfját akkor lehet,h szarban lennél az e-ringen is
Hello szakik! egy gyári 350 ypvs karbi úszószint beállítási adat kellene nekem(mm-ben amikor fejjel lefelé mérem az öntvényhez képest az úszó tetejét) előre is köszönöm.
neked minek annyi hátsó gátló? autót építesz?
a dömsödi csókáról már lecsúsztál, szerintem ilyenkor tavasszal,már csak a következő évre vesz fel munkát.
Már csak utolsó darabok maradtak levegős yamakából, de lassan azok is elkopnak. A FOB 2014 mai napig is működik mivel nem az szart be az eu-n hanem a gyári Mivel te cserélted ki eu ringen ezért a biztonság kedvéért vettem bele másikat, mert nem akarok úgy járni, mint te, hogy 3-4x kell vissza vinni a telójavítónak mert nem jóóóú... alkalmanként 10 péézéé
most vmi alkatrésszel próbálsz meg becsapni valakit?
ezek szerint találtál sztár ügyvédet,h újra mered kezdeni a kereskedelmet
érdemes lesz olvasgatni a közeljövőben,biztos felpörög a fórum.
ha van új fejlesztésű hátsó gátlód,arra vevő lennék...ha eleget fizetsz.olyan FOB 2015 kéne
Tudjuk, hogy 2T ben otthon vagy, de kétlem hogy akkora májer lennél, hogy elmagyarázd a gyümölcsfák garázsban történő karos beoltását , és ezzel életre keltésének teknyikáját.
Feladva a postán. Raktam hozzá szerlési utasítást is ajiba, szívás kipufogás, tágítás belövés stb.hogy ne mondhassad, hogy a ypvs menők nem támogatják az öreg levegős yamahásokat Ezek után szerintem fel is tudod szerelni
gondolom elnézted a dátumot március utolsó szombatjáról volt szó voltunk ma kecsón de az eső elverte a börzét is meg a motorolást is ebéd előtt itthon voltunk
de most mi lessz messze vagy, én meg el vagyok havazva,mindég van valami. mire kijutok du van azé lassan haladok de menni kéne már kakucsra,de a levegös350 meg a ftengelye dobozba.