Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

öreg felmásztam a padlásra van 2 gt váz az 1-be van lengővilla és elsövilla?
de most mi lessz messze vagy, én meg el vagyok havazva,mindég van valami. mire kijutok du van azé lassan haladok de menni kéne már kakucsra,de a levegös350 meg a ftengelye dobozba.
na mi a helyzet kérem mindenki gyakorolja a karos beoltást nőnapra/garázsban vagy máshol/?nagyon csend van
Igaz, hogy csak tartalék állományba került a tavalyi gépem, de azért nem lett elhanyagolva és a biztonság kedvéért, hogy ha a Bregyó kapitány vissza szeretne vágni az elmúlt versenyekért azért kapott némi cserét-módosítást a gép,ha 250-esselnembírnékelvele Fék, első-hátsó futómű, CDI, power vezérlővel, membránok, karburátorok, kipufogó, áttétel a Ringes gyorsulási versenyekre.
főleg,ha 250es és egyhengeres,meg ha elegendő hosszúságú egyenesek állnak rendelkezésedre .bár ha a bregyó megborotválkozna,meg levágná a coppfját akkor lehet,h szarban lennél az e-ringen is
Hello szakik! egy gyári 350 ypvs karbi úszószint beállítási adat kellene nekem(mm-ben amikor fejjel lefelé mérem az öntvényhez képest az úszó tetejét) előre is köszönöm.
Ilyet keresek úraim. Jelezze akinek van 1 db. köszcsi.
A jutalmad...
Nyertél
Simán gátolok mindenkit ha előzni akar
Leszarom a gátlót! Új fejlesztésbe fogtam
Úgy beszéltek a gátlóról mint ha tudnátok mi is az
neked minek annyi hátsó gátló? autót építesz?
a dömsödi csókáról már lecsúsztál, szerintem ilyenkor tavasszal,már csak a következő évre vesz fel munkát.
Már csak utolsó darabok maradtak levegős yamakából, de lassan azok is elkopnak. A FOB 2014 mai napig is működik mivel nem az szart be az eu-n hanem a gyári Mivel te cserélted ki eu ringen ezért a biztonság kedvéért vettem bele másikat, mert nem akarok úgy járni, mint te, hogy 3-4x kell vissza vinni a telójavítónak mert nem jóóóú... alkalmanként 10 péézéé
most vmi alkatrésszel próbálsz meg becsapni valakit?
ezek szerint találtál sztár ügyvédet,h újra mered kezdeni a kereskedelmet
érdemes lesz olvasgatni a közeljövőben,biztos felpörög a fórum.

ha van új fejlesztésű hátsó gátlód,arra vevő lennék...ha eleget fizetsz.olyan FOB 2015 kéne
Tudjuk, hogy 2T ben otthon vagy, de kétlem hogy akkora májer lennél, hogy elmagyarázd a gyümölcsfák garázsban történő karos beoltását , és ezzel életre keltésének teknyikáját.
Te adsz tanácsot?
király vagy!/mondjuk ezt eddig is tudtuk/ lehet mégis van barátod
Feladva a postán. Raktam hozzá szerlési utasítást is ajiba, szívás kipufogás, tágítás belövés stb.hogy ne mondhassad, hogy a ypvs menők nem támogatják az öreg levegős yamahásokat Ezek után szerintem fel is tudod szerelni
csak megérdemlem a csillogósat nem !? feldobod postára?
Igen, elnéztem Azért kimentünk, mentünk pár kört a nedves, hideg pályán
Gecókám, tegyed mán fel a kakuci vidiket, drága bögyölőm.
2 db-ot találtam. Egy szép csillogós a másik nem annyira. Csillogóst vagy nem csillogóst akarod ez ez itt a kérdés[
gondolom elnézted a dátumot március utolsó szombatjáról volt szó voltunk ma kecsón de az eső elverte a börzét is meg a motorolást is ebéd előtt itthon voltunk
Sziasztok, írtátok, h mentek ma Kakucsra. Használható a pálya?