Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

örülök neki jók vagytok! a karbikat támaszd alá meg benzincső is csak akkora kell ami pont elér az is tart
Öreg dió barátom muuuuukodik!
Szerintetek mennyit ér?
Szép napot mindenkinek!
Szüksége lenne esetleg valakinek erre az RD350 YPVS-re?
1984-es, friss műszakival, majdnem új lánccal, friss olajcserével, szinte vadiúj gumikkal.
Dombóváron van a motor, irányár 399.000Ft, az index a tükrökben van, nem a gyári tükör. ajánlatot esetleg az amma.tamas@gmail.com emailre várnék :-) .
Melyik településen található, mennyi az ára? Az első irányjelzők hol vannak?
Szép estét mindenkinek!
Szüksége lenne esetleg valakinek erre az RD350 YPVS-re?
1984-es, friss műszakival, majdnem új lánccal, friss olajcserével, szinte vadiúj gumikkal.
Köszi! Ha találsz és jössz Kakucsra,légyszives hozd el és ott rendezem.
majd megnézem volt van itthon 50 is szétboritva.
Urak! Nincs valakinek eladó berúgó rúgója RD 50 M-hez? A kéthengeres 125-ös ugyanolyan,de lehet,hogy a nagyobbaké is.
Most hogy mondjátok tényleg 500 as.
Öööö...Lacibá, amikor elvitte tőlem én friss fúrás utánnról beszéltem azóta simán lehet 500-as Egyébként nem csoda, hogy úgy ment a Láci mint az állat....ha magába is beférne annyi pálesz mint belé előzző éjjel simán menne úgy mint az új Lacink Már csak a rajtján kéne finomítani pedig a futam előtt elmagyaráztam neki, hogy hogyan csinálja egy magamféle nem sztár, de ehejett a mai divatnak megfellelően egykerekezve mint egy félisten rajtolt el
Valóban 2mm. Nem gond, legalább még sok van a hengereimben
Öööö... 1KT, asszem, ami nekem kell.
Van 4dl meg 4fl is 3 utám hivj
30 512 9874
TZR légszűrőt keresek.
Rd volt fiatal lánykorában! Mennyit adnátok érte?
Ez milyen motor volt? Nem lehet, hogy ott a légszűrőm?
az árban a helyretett gyertya is benne van?
Köszi és a sört nem utasítom vissza !
Gyuri! Nem nekem tűnt fel hanem a haveromnak aki el volt ájulva,hogy mi lett a Lacival,mert még sose látta így menni.
Sanyikám ! Hiszek neked és hidd el,hogy nem zavar,ha valaki jobban megy hisz ez verseny és győzzön a jobb.A Lacinak is kívánom,hogy nyerjen sokszor.Volt már korábban is olyan,hogy megfogadta a tanácsom és a versenyen emiatt jól elpicsázott.Semmi harag nem volt részemről.Na majd Kakucson meglátjuk!
Hopsz elszóltam magam kakucsról....pedig nem akartam megtörni
Én szeretnék ismételten elhatárolódni a Mosodástól Mikor kapom az ölelést és a puszit a hamus eset miatt? Kakaucs?