Szép napot mindenkinek!
Szüksége lenne esetleg valakinek erre az RD350 YPVS-re?
1984-es, friss műszakival, majdnem új lánccal, friss olajcserével, szinte vadiúj gumikkal.
Szép estét mindenkinek!
1984-es, friss műszakival, majdnem új lánccal, friss olajcserével, szinte vadiúj gumikkal.
Öööö...Lacibá, amikor elvitte tőlem én friss fúrás utánnról beszéltem azóta simán lehet 500-as Egyébként nem csoda, hogy úgy ment a Láci mint az állat....ha magába is beférne annyi pálesz mint belé előzző éjjel simán menne úgy mint az új Lacink Már csak a rajtján kéne finomítani pedig a futam előtt elmagyaráztam neki, hogy hogyan csinálja egy magamféle nem sztár, de ehejett a mai divatnak megfellelően egykerekezve mint egy félisten rajtolt el
Sanyikám ! Hiszek neked és hidd el,hogy nem zavar,ha valaki jobban megy hisz ez verseny és győzzön a jobb.A Lacinak is kívánom,hogy nyerjen sokszor.Volt már korábban is olyan,hogy megfogadta a tanácsom és a versenyen emiatt jól elpicsázott.Semmi harag nem volt részemről.Na majd Kakucson meglátjuk!
30 512 9874