Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem..hát vagy te adod drágán a 350-et 350-ért felújítás előtt állva, vagy én adom olcsón a törzskönyves,névre írt 350-et 400ért. Igaz amióta világ a világ aypvsnek mindig meg volt az ára.Sok sikert az eladáshoz.
azt hiszem 250 Rd-nek!
Ezek minek az alkatrészei?
az egyik 250 nincs a másiknak igen de elméletileg a 350-nek és 400-nak az okmány irodán megvannak!
Melyiknek vannak papírjai?
Ezekért ki menyit adna?
Mi úgy gondoltuk hogy a 2 db 250-est olyan 400 000 be a 350 350 000 a 400 olyan 600 000 de ki mennyit adna érte és megbeszélhetjük!
hopsz itt rendesen lemaradtam...mi ez a sok 350 ypvs? megveszitek mindet? konc se marad? :)
Mond el az áraidat, amiket emailban írtál.
Aztán majd hüledezhetsz :) :)
Ki mennyit adna az rd-k ért?
06709430063
Hello! Keresek ypvs hez pover bowdent. Akinek van szóljon :d
Akkor lestoppoltam. Dobsz egy számsort amit bepötyögve az illetékeshez kapcsol Mancika?
150000ft papa
Jóvanmá, inkább az első képen jobb hátul árválkodó trógerfájter NC30-ra mondjál számot, annak esetleg lehetnék-e türelmes és megértő pótpapája?
Sziasztok eladó Yamahák 130000ft és 380000ft .
az ypvs gyújtás állórésze hiányzik.
Én is írtam!
írtam e-mailt.
Sziasztok ! eladóvá váltak ak épen látható RD-k ! az árakat emailben beszéljük meg! email: brothersin00@gmail.com
Biztos kiégne a FŰ!
drag ob. oco gondolom az élvezet is :) de ki kéne probálni. rajt előtt kötelező a gumi melegitős füstölés....nem ér le a lábam... még nem buziskodtam füstöléssel ... nagy égés lenne ha nem jön össze :)
ne mondj ilyeneket te :) még a végén le se mosom magamról, hogy night club mellett egy fan clubbom is van :)
Köszi,ha tudok akkor szívesen segítek.Tudod,MFC! (Mkert Fan Club)
Felsorolhatatlan mennyi emberkének tartozok köszönettel pédátlan fejlődésem elérésében, egy egy jó javaslat vagy egyébb miatt Gáspár, Te,Mogyi, Petró, Mzoli,Marmoly,Dimma,Horváth,Ottó,Lolo stb.stb.bocs akit nem írtam Igaz én in is a lehetőségeimhez mérten próbáltam viszonozni, ha mással nem is csak esetleg egy kis vidámsággal. Szerencsére mindenkivel nagyon jó a viszony azóta is, csak a Dimmával eset meg az a kellemetlenség ami megesett Ha pedig nem lettek volna benne eggyes "jóakarók" szerintem soha nem fajult volna el ennyire a dolog Pedig az öregtől járna nekem egy puszi meg egy ölelés ha másért nem, hát azért mert megmentettem az életét Pár éve ha emlékszel a kertjében akarta elszórni a hanvait mert attól lugosabb lesz a talaj és szebben nől a fü Allig bírtam róla lebeszélni ennek köszönhetően a mai napig is köztünk él és jó egészségnek örvend