Értem..hát vagy te adod drágán a 350-et 350-ért felújítás előtt állva, vagy én adom olcsón a törzskönyves,névre írt 350-et 400ért. Igaz amióta világ a világ aypvsnek mindig meg volt az ára.Sok sikert az eladáshoz.
drag ob. oco gondolom az élvezet is :) de ki kéne probálni. rajt előtt kötelező a gumi melegitős füstölés....nem ér le a lábam... még nem buziskodtam füstöléssel ... nagy égés lenne ha nem jön össze :)
Felsorolhatatlan mennyi emberkének tartozok köszönettel pédátlan fejlődésem elérésében, egy egy jó javaslat vagy egyébb miatt Gáspár, Te,Mogyi, Petró, Mzoli,Marmoly,Dimma,Horváth,Ottó,Lolo stb.stb.bocs akit nem írtam Igaz én in is a lehetőségeimhez mérten próbáltam viszonozni, ha mással nem is csak esetleg egy kis vidámsággal. Szerencsére mindenkivel nagyon jó a viszony azóta is, csak a Dimmával eset meg az a kellemetlenség ami megesett Ha pedig nem lettek volna benne eggyes "jóakarók" szerintem soha nem fajult volna el ennyire a dolog Pedig az öregtől járna nekem egy puszi meg egy ölelés ha másért nem, hát azért mert megmentettem az életét Pár éve ha emlékszel a kertjében akarta elszórni a hanvait mert attól lugosabb lesz a talaj és szebben nől a fü Allig bírtam róla lebeszélni ennek köszönhetően a mai napig is köztünk él és jó egészségnek örvend
Aztán majd hüledezhetsz :) :)
az ypvs gyújtás állórésze hiányzik.