Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és ez csak a 250 es!
hol vetted a 13as lánckereket?
ahol az 55ös hátsót?
vagy nem kapsz otthon enni és a télen fogytál negyven kilót?
Eladó ypvs 350 1985 gázkar oldali kapcsoló,gyújtáskapcsoló kulcsal, 3000ft,5000ft1987 gyujt.kapcs. kulcsal 4000ft mail:p20joci@freemail.hu
Kissé poros már.
38mm es cr 250 en volt minimum 15000
Azért mikunival is lehet haladni
http://youtu.be/sxrfngL3t5M
engem az a keihin érdelel mekkora meg mi pénz
engem az a keihin érdelel mekkora meg mi pénz
Meg van egy rd 125dx oldal meg Faridomom. Valakinek? Csak a postát fizesse és ingyen oda adom

Továbbá rd350 ua váz af és alvazszámmal de papírjai élvesztek váz lengővillával kerekek tárcsával. Elsőteló nincs
Várban van levegőszűrő. Meg sok apróság is
Egyben 20plúsz futár ért valakinek?
28mm karbik valakinek
350lc
350ypvs 31k
350 1ua
Delorto 28mm nem párban vannak mert az egyik md a másik rd
Addig nekem is amíg nem volt tapasztalat a dellortóval. VHSB 34 van nekem. Sokkal jobb mint a gyári mikuni. Sokkal könnyebb beállítani, és legalább alkatrészt kapni hozzá a legutolsó alátétig.
Az YPVS mostanában keresettebb mint az LC.Az inkább csak annak érdekes aki kifejezetten ilyet akar venni.Látatlanba árat mondani?Látni kellene.
Meg lehet nézni valahol?
Az még nem. Talán a 2016-os modelre kerül fel. Az F 6 ra
Nekem mindig jó volt a mikuni, igaz néha maga alá pisilt :) kényszerből váltottam dellortora mert asszonták :) hogy vátsak. Legalább is a 350 en.
Szia! Jó állapotú, de évek óta áll a tárolóban, csak kíváncsiak lennénk, mennyit ér. Nincs benne 10000 km. Egy volt vadászpilóta a gazdája.
Akkor siekrült öszehozni a gépet ?:)
Van meg ket 28 mm es delortom csak az egyik aprillia af1 a masik mito rol van :)
Marha sok különbség van :) én ezért használom már régóta. Mikunit el kell felejteni mint karburátor.
Te jó ég! Brutál ahogy a 350 ypvs megy a Dellorokkal úraim
Az sok mindentől függ.Állapot,mire akarod használni?
Én érdeklődnék, hogy egy 1981-es évjáratú rd 350 lc mennyit ér mostanság?
A megoldás is kész:)
Az új lendítőkerék
örültem hogy van szikra mire kibogoztam a kábeleket ráadásul ki kellet választani az elektronikát,hogy hogy megy még 1-2 hét egy kicsit szükebb a hfej azt annyi
Tiszteletem Gyuribá! Szép lett a bicikli, biztos nagyot is fog szólni!