Hi. Molnár Lacával és az új suzukis sráccal mehetünk 250 mocikkal? 2 yamaha csont bejáratós, csak karikázunk-állítgatunk. Én részemről se rajt se körszámlálás. Bakelit gumik. Mindenképp szólj vissza,mert ha nem akkor csak utánnatok megyek le du. kötyi! ui. Mosi tök lassú
83-as évjárat.
motorszám: 31K006295
Nagyrészt stimmel,csak 1-2 dologban más.
A kapcsolási rajzon a 26-os mi célt szolgál? a 250LC-men is volt ilyen a kapcsolási rajzon,de nekem ki volt kötve a rendszerből.
Hello! valaki tudna olyan kapcsolási rajzot linkelni 350ypvs-hez amin a CDI-ből 9 kábel jön ki és az üres jelző kábele is becsatlakozik az olajszint jelzőbe?
és valaki tudja,hogy mi célt szolgál az a "indicator canceling unite"?
csak ezt a fajta kapcsolási rajzot találtam,de ez pár dologban eltér.
Zseniáliiiis! 2órás edzésre jöttök a suzukis cimbivel? Ha nem engednének el a 250-es motorjainkal indulni körőznénk utánna akkor.Nekem is csak körbe körbe,mert járatni kell a gépet.
na végre nem haraptak a pókok, figyu egy üres vázra vevő lennék,vagy a simsonos menésen vagy hamarabb ha megyünk kakucsra onnan már nincs messze beszélünk addig igy jó lesz?
motorszám: 31K006295
Nagyrészt stimmel,csak 1-2 dologban más.
A kapcsolási rajzon a 26-os mi célt szolgál? a 250LC-men is volt ilyen a kapcsolási rajzon,de nekem ki volt kötve a rendszerből.
és valaki tudja,hogy mi célt szolgál az a "indicator canceling unite"?
csak ezt a fajta kapcsolási rajzot találtam,de ez pár dologban eltér.