Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a nyul befestette a tojásokkal együtt
A 4. képen egy betolakodó.Ez lett volna a helyes.
Van aki Kakucson,van aki krosszpályán kezdi a felkészülést.Kinek melyik van közelebb.
sziasztok rd 125höz keresek eladó kipufogót !
Hát én ócón vettem, mert a személyes varázsom is bele számított...tán 8 pénz volt ha jól emlékszem.. rég volt. Most nem a vetítés meg minden de egyszerre volt a pályán 4 füvesodabaszfaktorsanyi motor 125,250 exeim 250ypvs 350ypvs.
Itt a dörzshegesztés történt :D
kis hondán is kicsit féloldalas lett az eleje,hátsófékkar,elsőfékkar formatervezettre sikerült,most raktam kormánygumikat az is kapott de változatlanul jól ment tovább kérdeztem már hogyan jutottál hozzá a petku hangtompitóhoz?egész szimpatikus cucc mibe fájt a dolog?
Nem a honda szakadt, hanem a pilóta , szőrős is volt el is esett....simán kirúgnám Hát igen.. meghajoltam tudásod előtt Elengedtelek,hogy ne zavarjam a kicsik köreit...gondoltam rá, hogy megyek veled és gyakorolom rajtad az előzéseket külső belső ívről meg minden de láttam rajtad a maximális élvezetet és inkább hagytam, hogy elmotorozzál a naplementébe Amúgy így másnap megnézve azért amortizálódott a gép kicsit. Görbült a kormány, kipu, petku kipudob, váltókar, kuplung kar, gyujtás dekni, gatya tiszta luk rajtam meg a bőrruci könyöke is kilikadt. Ami aggaszt, hogy csak 1.2.3. van a váltóban. tovább nem bírtam váltani, úgy mentem még vele kb.10 kört.
következőleg biztos nem fotózom ennyit mert mikor én mentem nem találta a fotómasinát ne szakadt hondázzál simán kikerültelek egyszer pedig ugy láttam nem szivesen veszed csak nem akartál több leszurt rittbergert bemutatni
Jóó van csak fejlődesz...pár éve még fordítva fogtad volna a fényképezőt és csak egy nagy bajúsz látszódna a fotókon Ha így haladsz a fejlődében Piroskával nem is kell fotózni már csak a szerelemre koncetrálunk innentől a futamokon. A szakadt hondás felvezető körön is zakózott gyerekről mé van sok kép ?
Kik voltak azzal a ponyvás teherautóval Sopronból?
Hát nem vagyok hozzá szokva a talaj gyakorlatokhoz Amikor utánna szaladtam és térdre rogytam a látványától mondtam is nekije, hogy http://youtu.be/rvXfaXePHj4
itt már gömbölyitjük a sarokreszelőt a hideg ellenére jó volt motorkázni kicsit na meg a többi megszállottal dumálni két motorrapattanás között a hab a tortán füvi meg még sokan mások talajgyakorlatai voltak hál istennek senkinek sem lett semmi baja a teljesség igénye nélkül lesz tőlem is egy galéria hölgyeim uraim a szezon elindult
Holnap úraim rajthoz!
Tiszteletem!
Nincs valakinek eladó 2db 24 es dellortoja?
Cserébe megpróbálok 2 másodperccel gyorsabb lenni
csak, hogy emlékezeted frisítsem a múltkori eseményen mi történt:
Tudod ha rajtam múlik, több kört is kaptok. Csak Mogyinak az a nagy szíve 20 percel a vége előtt mondta nekem:
Mogyi:
te füves, istenkirály tempót mentél,ha így folytatod, elmegy a kedvük és nem jönnek többet.
én: nem bírom vissza fogni magam vazze!
Kérlelve rám nézett a nagy boci szemeivel és azt mondta: már csak 20 perc van hátra, álljunk ki műszaki hibát színlelve és sörözünk egy jót, addig a többiek visszaszednek néhány kört.Légyszi?!
én: Lófaszt megtöröm Főgecót is Petrónak már annyi..
Mogyi: kérlek ne bántsd..tudod végre jó motoron ül…légyszi ?!
én: Jól van vazze…hagyjuk őket! Kegyes leszek..
Mogyi: Nagylelkű vagy tesó! Tudod nem véletlen, hogy amikor a holdon jártam azt mondtam: kislépés ez az emberiségnek, de nagy ugrás a füvesnek…
nem kell a mozgó utakadály ottan a motorversenyzők közé! a körszámlálásról meg ugye ...........