Hát én ócón vettem, mert a személyes varázsom is bele számított...tán 8 pénz volt ha jól emlékszem.. rég volt. Most nem a vetítés meg minden de egyszerre volt a pályán 4 füvesodabaszfaktorsanyi motor 125,250 exeim 250ypvs 350ypvs.
kis hondán is kicsit féloldalas lett az eleje,hátsófékkar,elsőfékkar formatervezettre sikerült,most raktam kormánygumikat az is kapott de változatlanul jól ment tovább kérdeztem már hogyan jutottál hozzá a petku hangtompitóhoz?egész szimpatikus cucc mibe fájt a dolog?
Nem a honda szakadt, hanem a pilóta , szőrős is volt el is esett....simán kirúgnám Hát igen.. meghajoltam tudásod előtt Elengedtelek,hogy ne zavarjam a kicsik köreit...gondoltam rá, hogy megyek veled és gyakorolom rajtad az előzéseket külső belső ívről meg minden de láttam rajtad a maximális élvezetet és inkább hagytam, hogy elmotorozzál a naplementébe Amúgy így másnap megnézve azért amortizálódott a gép kicsit. Görbült a kormány, kipu, petku kipudob, váltókar, kuplung kar, gyujtás dekni, gatya tiszta luk rajtam meg a bőrruci könyöke is kilikadt. Ami aggaszt, hogy csak 1.2.3. van a váltóban. tovább nem bírtam váltani, úgy mentem még vele kb.10 kört.
következőleg biztos nem fotózom ennyit mert mikor én mentem nem találta a fotómasinát ne szakadt hondázzál simán kikerültelek egyszer pedig ugy láttam nem szivesen veszed csak nem akartál több leszurt rittbergert bemutatni
Jóó van csak fejlődesz...pár éve még fordítva fogtad volna a fényképezőt és csak egy nagy bajúsz látszódna a fotókon Ha így haladsz a fejlődében Piroskával nem is kell fotózni már csak a szerelemre koncetrálunk innentől a futamokon. A szakadt hondás felvezető körön is zakózott gyerekről mé van sok kép ?
Hát nem vagyok hozzá szokva a talaj gyakorlatokhoz Amikor utánna szaladtam és térdre rogytam a látványától mondtam is nekije, hogy http://youtu.be/rvXfaXePHj4
itt már gömbölyitjük a sarokreszelőt a hideg ellenére jó volt motorkázni kicsit na meg a többi megszállottal dumálni két motorrapattanás között a hab a tortán füvi meg még sokan mások talajgyakorlatai voltak hál istennek senkinek sem lett semmi baja a teljesség igénye nélkül lesz tőlem is egy galéria hölgyeim uraim a szezon elindult
csak, hogy emlékezeted frisítsem a múltkori eseményen mi történt:
Tudod ha rajtam múlik, több kört is kaptok. Csak Mogyinak az a nagy szíve 20 percel a vége előtt mondta nekem:
Mogyi:
te füves, istenkirály tempót mentél,ha így folytatod, elmegy a kedvük és nem jönnek többet.
én: nem bírom vissza fogni magam vazze!
Kérlelve rám nézett a nagy boci szemeivel és azt mondta: már csak 20 perc van hátra, álljunk ki műszaki hibát színlelve és sörözünk egy jót, addig a többiek visszaszednek néhány kört.Légyszi?!
én: Lófaszt megtöröm Főgecót is Petrónak már annyi..
Mogyi: kérlek ne bántsd..tudod végre jó motoron ül…légyszi ?!
én: Jól van vazze…hagyjuk őket! Kegyes leszek..
Mogyi: Nagylelkű vagy tesó! Tudod nem véletlen, hogy amikor a holdon jártam azt mondtam: kislépés ez az emberiségnek, de nagy ugrás a füvesnek…
Nincs valakinek eladó 2db 24 es dellortoja?
Cserébe megpróbálok 2 másodperccel gyorsabb lenni
Tudod ha rajtam múlik, több kört is kaptok. Csak Mogyinak az a nagy szíve 20 percel a vége előtt mondta nekem:
Mogyi:
te füves, istenkirály tempót mentél,ha így folytatod, elmegy a kedvük és nem jönnek többet.
én: nem bírom vissza fogni magam vazze!
Kérlelve rám nézett a nagy boci szemeivel és azt mondta: már csak 20 perc van hátra, álljunk ki műszaki hibát színlelve és sörözünk egy jót, addig a többiek visszaszednek néhány kört.Légyszi?!
én: Lófaszt megtöröm Főgecót is Petrónak már annyi..
Mogyi: kérlek ne bántsd..tudod végre jó motoron ül…légyszi ?!
én: Jól van vazze…hagyjuk őket! Kegyes leszek..
Mogyi: Nagylelkű vagy tesó! Tudod nem véletlen, hogy amikor a holdon jártam azt mondtam: kislépés ez az emberiségnek, de nagy ugrás a füvesnek…