A Hősök hóban fagyban is helytálltak a Slovakiaringen! Lacibácsi gyujtását sajnos elhagyták a voltok így kiállni kényszerült. Serfi gyönyörüen pucsítva a 10.helyen végzett egy szuper Benellivel harcolva. Sz. Szabó Peti lecsuszott a 4. helyre mert köd volt a sisakjában belül és nem sokat látott.
Marmoly Tv. Közvetített Amúgy tényleg nem téptem magam. Mondták sok lassító lesz. Mivel itt még nem jártam simán ide jöttem a kakucsi áttétellel. Szét akarta forogni magát az egyenesbe ezért spórolni kellett a kraftal. Dani látva hogy mi van bezzeg cserélt kaptam is elsőre 3 egész valamennyit másodikra 1 et. Igaz neki is prüszkölt a moci a hideg dzsuva időben.kúrva gyors pálya.
tv stáb meg minden volt a sztárpilótának-e!
jó hosszú felvétel.
azért mentél ilyen lassan,h sokáig tudjon követni a kamera ?
a következő helyszínen legközelebb akció előtt vágd ki a fákat,bokrokat ,h végig látható maradj.
v szólj nekem.vissza viszem az üres üvegeket és akkor helikopterről megpróbálunk követni a kamerával
http://www.rd350lc.net/
(D:)
De persze el.
jó hosszú felvétel.
azért mentél ilyen lassan,h sokáig tudjon követni a kamera ?
a következő helyszínen legközelebb akció előtt vágd ki a fákat,bokrokat ,h végig látható maradj.
v szólj nekem.vissza viszem az üres üvegeket és akkor helikopterről megpróbálunk követni a kamerával
Timi persze a boltban hagyta a cuccot vele is csak többen vagyunk csütörtökön meg kapom. Idő jól fest keddre. szóltam már Surinak is.