Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon akartam volna...de valahogy kimaradt. Pedig levegős yamahát is adott volna armagedron Béla barátom.
Köszönjük eljöhettél volna!
Na, mire vállaszolok szereztél is Hát igen Horváth Atti gyors mint a Horváth Atti! Én meg még este szereztem föcit!
Garatula srácok!
Most már csak 4L0 lendkerékdeknit keresek!
RD 350 4L0 vagy YPVS kuplungdeknit keresek,vízpumpa meghajtással együtt+lendkerékdeknit.
A Hősök hóban fagyban is helytálltak a Slovakiaringen! Lacibácsi gyujtását sajnos elhagyták a voltok így kiállni kényszerült. Serfi gyönyörüen pucsítva a 10.helyen végzett egy szuper Benellivel harcolva. Sz. Szabó Peti lecsuszott a 4. helyre mert köd volt a sisakjában belül és nem sokat látott.
mi lessz r5f
ezer éve nem hallotam felöled, már azt hittem migráltál
Ez a kép akkor azt szimbolizálja, hogy látod a fényt az alagút végén?
Mi is
őő,ez nem verseny ugye..
(D:)

De persze el.
Kakucsoltunk. Mosit leszerződtettem :) sztár ship tesztelőnek :)
Sanyi! Már könnyen motorozhatsz mert már nemigen nő a fű !Üdv.Lac ibá
Hi. Holnap kb déltől kakucsolunk.
Hali!Mint néző el lehet menni a versenyt megnézni vagy csak úgy ha benevezel mint versenyző?
Szia Gyuri! Én is ! Ha bejön iparkodnod kell !
készülünk jövöre
Marmoly Tv. Közvetített Amúgy tényleg nem téptem magam. Mondták sok lassító lesz. Mivel itt még nem jártam simán ide jöttem a kakucsi áttétellel. Szét akarta forogni magát az egyenesbe ezért spórolni kellett a kraftal. Dani látva hogy mi van bezzeg cserélt kaptam is elsőre 3 egész valamennyit másodikra 1 et. Igaz neki is prüszkölt a moci a hideg dzsuva időben.kúrva gyors pálya.
tv stáb meg minden volt a sztárpilótának-e!
jó hosszú felvétel.
azért mentél ilyen lassan,h sokáig tudjon követni a kamera ?
a következő helyszínen legközelebb akció előtt vágd ki a fákat,bokrokat ,h végig látható maradj.
v szólj nekem.vissza viszem az üres üvegeket és akkor helikopterről megpróbálunk követni a kamerával
Dublőr persze
Timi persze a boltban hagyta a cuccot vele is csak többen vagyunk csütörtökön meg kapom. Idő jól fest keddre. szóltam már Surinak is.
ez te voltál pipi? v megint egy düblőr ...semmi sem az,aminek látszik