Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amíg jó volt a fékünk ilyen köridők voltak.
Minden résztvevőnek gratula!
Te Láci! Reggel óta hívogatnak a bulák, hogy milyen jól mentem a fehér yamahával az új lila bőrrucimban! Nem győzőm magyarázni, hogy az már nem az én motorom, hanem egy új sperminátor repeszt vele Átadom a telcsi számod, hogy téged baszogassanak Ja! Ugy hallom valami nagy race csapattól is kaptál ajánlatot Ne hagyd ki! Én állmom is az volt, de végül nem vettek be A szenyák
kőőőőőszi!nagyon csini
hajrá nektek!
Persze ha nem esik
https://www.idokep.hu/elorejel...íregyháza
Pakolás és morgen irány pócs. Van akiknek nagy titok az indulás, de azért ott tanákozunk
Neszeneked mosodás
én meg szerzödtetem sztárpilotának a mosodást a 350 re :) ...No persze ha meg tudom fizetni :)
ti eldöntöttétek már lesz race?
gondolom nelacibá meg serfy
A MAMI facebok oldalon van egy-két jelentkező.
hát eddig nem sokan irkáltak
Hááá nem tudtam, hogy ilyen tested van cicapofa! Dobom az asszonyt, tied a testem béjbi
Te Sanyi ha én nem vagyok neked jó akkor vigyen ő ágyba!
Vegyetek bele illatgyertyát legalább szaga legyen, különben meg nem az utolsó pillanatban kell basztatni a szegény motort
milyen ypvssel mentek?A viktoréban nincs szikra még meg 1 métert nem ment vele
mi a különbség igy is ugy is bas...tnak a lacit meg legalább ismered
szerettem volna 2 napra menni ott alvással de féltem hogy a spermahajder molnár laci megdug éjjel ezért inkább a munkát vállaltam :)
péntek de. lesz egy kert átadásom ezért a mami futam biztos hogy nem. ha nem szopatnak meg valamivel szombat szabad. bár a hajnali 4 kelés meg utánna a 250 km autozás tavaly sem jött be csak keringtem a pályán mint aki be van füvezve :) utolso utánni pillanatban döntök. pedig megnézném mit megy Gabi a ypvsel
hát ha informácioim nem csalnak sokan nem lesznek,dimmáék,brc, mihu, mogyipet, mkert,otto,mosi,pethő.
A Szabó Klán 3 motorral menne 1YPVS, 1 250es, és egy 125ös Yamahával
De jó lenne egy rajtlista mert fölöslegesen mi se megyünk!
levegőset küldjed le a szabó urékkal pócsra megyek én vele jobb lesz mint az öreg ets
mert?mi a helyzet?ott van két kész motor a képen,nincs pilóta?
idén talán egyáltalán nem