Üdv!
Lenne egy yamaha rd80 lc2 teljes gázon dadog durrog olyan mint ha tiltana...karbi kipucolva erő van benne! ja meg ezekbe van vmi balance tengely mert úgy ráz a blokk mint állat de csak egy bizonyos fordulaton.. légyszíves segítsetek!
rd 350/250 ypvs blokk eladó, jó fötengellyel müködöképes motorbol, gyujtás nélkül. egy alaplapot jeadoval tudok adni hozzá. 45.000 huf, valamint 2 db egy pár rd 250 henger alapméretü hibátlan, powerszeleppel 60.000 huf ( vagy anélkül) 40.000 huf. képeket a sportmotor hirdetés oldalára tettem fel.
üdv: andrás
Egyertelmu. Oreg dolgok ezek mar, de nem zavarna, ha csak 2 3 4ev mulva allna ossze. Ugyis csak unnepnapokon lenne egy ilyen eloveve. A Spinyoe nagyon inycsiklandozora sikeredett. Gratulalok neki hozza
Na meg persze az itteni versenyzok/forumosok gepei is remek formanak orvendenek! Tisztelet erte mindenkinek !
hát nehéz jó cuccot szerezni,150 körül kapsz esetleg de azok le vannak lakva de bármennyiért veszed ugyis felujitással kell kezdeni és az nem kevés pénz.láttam a spinyóét emlegetted az övé is több blokkból és motorból van összerakva és nem sokat ment még vele ahhoz meg hogy több paci legyen a gyárinál még jobban zsebbe kell nyulni
Sziasztok! Nagy nehezen sikerült regisztrálnom! A kérdésem a következő lenne! Van egy Yamaha RD 350 Lc típusú motorom! Sajnos megragadtak a dugattyúk! jó áron szeretnék hozzá vásárolni másikat! Van valakinek ötlete, hogy hol lehetséges ez? Ha van valakinek azt is szívesen meghalgatom! Válaszokat előre is köszönöm! Bali
Sajnos lemaradt egy betű!
Helyesen: amma.tamas@gmail.com
Szeretném megtudni hozzáétőtől, mim is van valójában. Meg persze a kb. árát.
Az alváz és motorszám valóban ugyan az (31K044822).
Hozzászólásokat előre köszönöm!
Nem derül ki semmi.:) Mikor vettem a malanca 2CE motromat, ami 1 sportmotr, és átírás közben MARK I endúróra változott! Mikor kérdeztem, miért "ilyen van a központi PC-ben, slussz", egyszerűen nem tudtam mit csinálni, 1 év hadakozás után feladtam. Az már föl se tűnt nekik, hogy az összes strada malac motsz-a E2CS.:))
Nem kizárt hogy neked van igazad, árult alkatrészeket a srác és ennek kapcsán beszéltem vele. Ilyet még én sem láttam , csak a Japánok skicceit az lc.net oldalon . A haver RD 250 DX-e is is ADS Sport-ként van bejegyezve a forgalmiba , innentől kezdve minden elképzelhető. Megkérjük fotózza be a blokk számot közelről, és kiderül.
Lenne egy yamaha rd80 lc2 teljes gázon dadog durrog olyan mint ha tiltana...karbi kipucolva erő van benne! ja meg ezekbe van vmi balance tengely mert úgy ráz a blokk mint állat de csak egy bizonyos fordulaton.. légyszíves segítsetek!
rd 350/250 ypvs blokk eladó, jó fötengellyel müködöképes motorbol, gyujtás nélkül. egy alaplapot jeadoval tudok adni hozzá. 45.000 huf, valamint 2 db egy pár rd 250 henger alapméretü hibátlan, powerszeleppel 60.000 huf ( vagy anélkül) 40.000 huf. képeket a sportmotor hirdetés oldalára tettem fel.
üdv: andrás
Én érdeklődnék a(z) RD-k felől hogy megvannak-e még?
Email:
rgrunwald@freemail.hu
Na meg persze az itteni versenyzok/forumosok gepei is remek formanak orvendenek! Tisztelet erte mindenkinek !
A farát és a nyereget kukáznám, de a maradék az pazar
1db 63pacis blokkot nem találok kosárban, nem még komplett RD-ket 100alatt.
Köszi Andras
Helyesen: amma.tamas@gmail.com
Szeretném megtudni hozzáétőtől, mim is van valójában. Meg persze a kb. árát.
Az alváz és motorszám valóban ugyan az (31K044822).
Hozzászólásokat előre köszönöm!