Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csinálok de még van mit tenni, ráadásul ugy kell előkaparni a cuccait
vagy 5éve szedtem szét a blokk az perfekt de az apróságok sok idöt vesznek el. azt van kedvem csinálni vagy nincs. Néha szenvedek de ezt bele kell kalkulálni.
nálad mi a helyzet?a matyinak csinálsz ypvs-t
vagy összerakom a bedobozolt morinit
mihez nincs sopk idö,azzal akarsz menni a mamiba?
ok csak nincs tul sok idő már
beszélünk róla
mogyipettel azt beszéltük hogy ha megyünk classik1 lesz mert ott van létszám
hogy egy vállalkozónak ennyi ideje legyen faszbukolni.......... megnézi a kinti rd-kupát mi a helyzet komolyra forditva neki ez a szezon valszeg kimarad,a c2 ugyis haldoklófélben van.nekem meg az anyagiak döntik majd el meg valami motrot is össze kell lapátolni...... még most se tudjuk elbizniszelni a gt vázat?talán egy blokkot még össze tudnék hozni
mert a gyerek angliábol küldi a képeket
ott lesz a vége a zsiráfgépednek ha közelitesz nemes testformámhoz tudod betont szivaccsal.........
szokásos csapat miért kérded?
cross gép ez jó Amúgy jó ha jó magas, mert lekörözésnél amikor éppen te, vagy a Mogyi vagy a Horváth Atti éppen elesik előttem kényelmesen át tudok ugratni a puhos testeteken ...Főgecó az más tészta volna...oda már búldózer is kevés volna Kicsi Szabó se lenne ellenfél, pláne hogy már úgy is hagyja magát megelőzni
öreg ki indul nálatok idén
ilyen állat meg nincs is krosszgép?jó magas
Ehun:
Értem, azért kérdeztem mert nekem is van. Nem nagyon látok belőlük itthon hirdetést. Nem lehet sok belőlük itthon? Mármint a 125-ös Dx-ből.
Évjáratát nem tudom komplett fényezni kell, bejáratos új főtengely, yamaha dugattyúk első túlméretre fúrva. A blokkban minden új ami kell. Gyönyörüen megy. Fénykép nincs most nem ásom elő egy képért.
baba!jövünk
Március utolsó szombatján Kakucs várja az edzeni vágyó fiatalokat. A menetrend maradt a régiben. 9-12-ig motorozunk kedvünkre.
Mikori évjárat? Esetleg képed nincs róla? Papiros, használatban van?
DX 125 kéthengeresem van.
Nincs itt senki akinek 125-ös RD-je van? Még a szögletes (koporsó tankos) Változat?
már csak a forditott villa 6dugos fék kell bele
mintha ebbe is ez a lengövilla lenne